- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
"
Valaki elmagyarázná ezt a felhős dolgot kicsit részletesebben?
Gyakorlatilag azonnal frissít az antivírus ha megjelent egy vírusdefiníció?
"Ha megy(megyeget) az angol ez a topic Neked van: Avast New Cloud Feature Questions?
Röviden, igen. Ha kapcsolódva vagy a felhőre, az jelenti a "nulladik napi" frissítést. Ha frissül az adatbázis, rögtön megkapod a friss vírusdefinícós adatbázist.
Ha nincs bekapcsolva a felhő, akkor marad az alapértelmezett frissítés/nap. Talán 3; vagy 4 frissítés/nap (mondjuk ez is nagyon jó!) De nyilván a felhő ennél gyakoribb, tulajdonképp azonnali frissítés.
Sőt, nem csak az adatbázis - de program frissítésre is igaz. Gondolom lesz(nek) is frissítések majd amik a program alverziót érintik.
@12-es csaj
Igen, vannak bug-ok de amik még vannak nem kritikus hibák. Alap felhasználás mellett szerintem zéró. (Nekem speciel semmi)
RC megjelenése körül volt nagy a káosz. Ott nagyon elqrtak dolgokat az Avast-os fiúk.
Akinek problémája van, távolítsa el a fent lévő verziót és utána telepítse a 7-es build-et.
(Uninstall Utility) -
DS39
nagyúr
hát az. és azért nem értem mert azóta már beállítgattam úgy ahogy nekem megfelel, és azok a beállítások megmaradtak, tehát az sem lehet hogy elfelejtette a módosításokat és a telepítés utáni állapottal indulna.
szerk:
nagyon fail, most így netezés közben megint feldobta ezt az üzenetet és még azzal kibővítve hogy felajánlotta hogy telepítse a Chrome-ot. (ami amúgy fent van a gépen)
szerintem holnap legyalulom az egész Avastot és újratelepítem, mert ez vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest