- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
radi8tor #4138 üzenetére
Sajnos nem... egy bughalmaz az egész, anno a Windows 7 és 8.1-el sem nagyon bírtak, de a Windows 10 végleg betette nekik a kaput.
A kedvencem az volt amikor egy tavaszi build megjelenés előtt egy héttel kihozták a még egy hétig aktuális őszi buid-el kompatibilis változatukat. -
Cs1csó
titán
válasz
radi8tor #4136 üzenetére
ennyi meg annyi baj van a géppel, de ha fizetsz akkor szuper lesz minden
Na itt telt be nálam is a pohár, de nagyon. Amikor csinált az ember egy gyors vizsgálatot ami lefutott nem talált semmit ekkor feldobta, hogy kattints tovább valami egyéb vizsgálatra és akkor jött fel, hogy "nem vagyok biztonságban" stb. adatvédelmi lyukak stb.
Nagyon zavaró volt ha kihagytam a vizsgálatot akkor is hibának jelezte, hogy nem futott le ezért lehetnek hibák.
Elég volt belőle, visszagondolva kb. 2010 után/körül volt a legjobb, talán 2014-15-ig azóta lejtmenet. Mondhatnám úgy hogy Windows 10 mellett már botrány amit művelnek. (bár ez más védelemre is igaz és ebben benne van a Microsoft is, nem könnyű Windows 10-re külső védelmet írni, én erre jöttem rá azért is hagyom a Defender-t)Két dolgon mindig meg is lepődök:
1. hogy írnak még ide az Avast topikba
2. hogy nekem még mindig fel van véve a kedvencek közé így látom ha írnak ide
a Comodo-t már elengedtem...
-
Cs1csó
titán
válasz
radi8tor #4134 üzenetére
Egy biztos, amikor lejár akkor megint lehet majd megint egy évre aktiválni az ingyenes licencet. Esetleg most is nézze meg, hogy ha rákattint a meghosszabbításra akkor milyen lehetőségeket ad be.
FONTOS!! ÓVATOSAN mert lehet, hogy valamelyik fizetős változatba akarják belecsalni addig kattingat amíg véletlenül már fizetős verzióban lesz benne.Ha Windows 10-et használ akár törölhetné is helyette elegendő a beépített Defender.
Ami még fontos:
- legyen minden programja, az oprendszere is naprakész
- böngészőben használjon tartalomblokkolót - más néven reklámblokkoló - a legajánlottabb az az Ublock Origin
- a pótolhatatlan adatairól pl. családi videók, képek, legyen legalább egy külső HDD-n mentés ami csak mentés idejére legyen a gépre dugva, amúgy a fiókban pihenjen.Ez már nagyjából az alap védelemre elegendő, manapság jellemzően az zsaroló vírusok a veszélyesek esetleg van pár adatlopó de az sokkal macerásabb időigényesebb megoldás kevesebben is élnek vele, tehát az előbbi fontosabb.
-
Weaver
senior tag
válasz
radi8tor #2205 üzenetére
én nem telepítettem a chrome-ot és újraindításnál előjött az ablak, hogy a telepítést a "befejezés" gombbal tudom véglegesíteni. igazából "kész" gomb van és alul újra felajánlja a chrome telepítését. vagyis nem ajánlja, hanem ismét ki kell venni a pipát. most így hirtelen nem tudom, de azóta minden indításnál eljátszódott ugyanez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest