- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget.Suzuki jimnyben cseréltem hangszórókat.10 és 13 as jbl gto koaxokat. Fejről van hajtva, ég és föld mind hangzás,tisztaság, és hangerőben a gyárihoz képest. Persze nem olyan minőség amit itt sokan szeretnek.De nekem tökéletes. A közép és magas szép, viszont nincs mély, ezt előre mondtátok. Szeretnék aktív ládát, ami hely miatt csak ülés alatti jöhet szóba. Konkrétan külföldi tesztek miatt a kenwood KSC SW11 néztem. Nem lesz erősítő a kocsiban. Ez 75 W RMS ír. Szerintetek elég lesz a kocsiba?Ha van más érdekelne melyik lenne. Árban nem akarok feljebb menni, és ebben teljes kábel készlet is van. Köszönöm előre a válaszokat. Ha lehet minél előbb, hátha jönnek az akciók. Köszi -
mlado
csendes tag
Legalább őszinte volt 😀
Rengeteget bújtam a netet. Köszi hogy rá kerestél. Vagy csak simán cserélnek hangszórót és fejet, vagy az ajtóba tesznek. De nekem az nem jó, útban lenne, és igazából nem akarom a kárpitot megvágni sem. Írtam az előbb, abban tudtok segíteni, hogy milyen típust tegyek bele, hogy ne fizessek érte annyit, amit úgysem fog kiszólni? Magyarul tisztában vagyok vele nem lesz olyan hangzás amit ti jó szívvel ajánlanátok. De ebben a helyzetben milyen hangszórót ajánlanál, ár értekben. Köszi -
mlado
csendes tag
válasz
Ear001 #71806 üzenetére
Köszi az őszinte választ!
Tudtam hogy olyasmit, amire itt a fórumon azt mondjátok hangzás nem lehet belőle ilyen összegből csinálni vmit. Nem is ez a célom. Ezt már elfogadtam, csupán szeretném ha vmilyen formában tisztán szóljon. A mostani pokol. Akkor a fejegységet eldöntöm. Az ajtó kárpit kilőve,nekem útban lenne. Azt mondod teljesen mindegy szinte milyen hangszórókat cserélek, nem nagyon változik semmi. Mégis azt kérdezném ár érték arányban tudnátok 10 es, és 13 as hangszórót ajánlani? Magyarul érdemes kiadni pl. Egy hertzért kiadni 20 k-t, vagy a 12 k - s Pioneer is azt fogja szólni? -
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ajánlatot mit tegyek a kocsiba. A konkrét termékeket legyen szíves vki véleményezze nekem.Azt látom a kocsim nem mindennapos hifi szempontból, de így hátha tudtok segíteni. Tehát elől csak 10 cm hely van.
A hangszóró JL Audio JLC1-400X 20 K az ára
Fejegység Pioneer Mvh-G110 37 k. vagy
Pioneer Mvh-G210BT 51 k
Aktív láda Macrom M-Sw680 40 k
Bármelyik helyett tennétek e be másikat. Persze ez fölé nem tudok árban menni. Ha van olcsóbb, jobb, illetve ezekről vélemény.
Utolsó kérdés, olvastam nem ajánlott hátra hangszórót tenni, a hangzás miatt. Mégis egy kérdés, a vezető ülés mögött 30 centire, tehát kB autó közepébe lehetne tenni 13 cm hangszórót. Tegyek bele, mert kevés lesz a 10 cm, és ha igen oda mit ajánlotok. A szempont élvezhető, normális hangzás, és vmennyi hangerő. Tudom nem lehet csodát várni, de kérem segítsetek. Köszönöm.
Ja, és én nem balhézom 😁, hátha ez is szempont. -
mlado
csendes tag
válasz
Ear001 #71771 üzenetére
Nem új, 10 éves. Ajtóra egy helyre lehetne tenni, de az több szempontból sem jó. Teljesen takarja az ülés, eleve pár centi csak a hézag közöttük. És mindenképp ki kellene emelni. Plussz a gyerek nem tudna rá vigyázni ki és beszálláskor, így is ajtóba akad folyton. A huszonezer forintos gladen audio sem szólna elégségesen? Ha rakok bele egy kissebb aktív ládát milyen hangszórót ajánlasz, és milyen elrendezésben? Találtam meg egy helyet a kocsiban. Van kB egy 13mély x25 széles x50 cm hosszú süllyesztett rész a csomagtartóban, ott van az emelő kerékkulcs. Oda esetleg lehetne tenni mély hangszórót, vagy kicsi lenne a térfogat?
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeztem egy kérdést Suzuki jimnybe szeretnék normális hangzást. Nem érkezett válasz. Feltenném a kérdést kicsit módosítva és konkrétabban. Adott egy egy gyári 2 dines fejegység amit végülis cserélnék. 40-50 ezres ár körül. Pl. Pioneer Mvh-G110, vagy Macrom, de lehet bármi 2 dines érintő kijelzős.Előre 10 cm es hangszóró fér be. Szeretném ha ajánlanátok fejegységet és hangszórót hozzá. A hátsó ülés előtt be van kábelezve és oda 13 cm hangszóró fér be. Kérdés létezik e 13 as ami esetleg csak a mélyet adná? Ha jó így kérnék ide is egy típust. Ha nem működik így, lehet esetleg egy aktív láda az első hangszórókhoz, bár ez vész megoldás, mert így is kicsi a helyem hátul. Ha csak ez lehet kérnék ide ötletet. Illetve kell be építő keret vagy bármi ha fejegységet cserélek? Köszönöm a mielőbbi válaszokat. -
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, Suzuki jimnyben szeretném a hangzást javítani. Csinált már itt vki ilyet?Gyári OEM Clarion fejegyseg van benne, az előző tulaj tett bele Yatour MP3 adaptert. Első körben ezt nem cserélném. Azt olvastam max 30 W, 14 Rms a fejegyseg. A gyári Sanyo hangszórók 10 centi méretű. Sajnos csak ekkora hely van. Mit ajánlotok esetleg ide, vagy kiegészitesnek vhova. Elvileg hátul is van kiépitve hangszóró hely, de az is 10 centis. Ajtóban nincs hely, azt láttam. Olvastam olyat esetleg ülés alá lehetne tenni még mélyet? Tudnátok ötletet adni? Költség hatékony megoldás érdekel, nem várok csodát, csak erősebb hangzást, kicsit tisztább és több mélyet.Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest