-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
kisboxi #7081 üzenetére
szia
igen így kötöttem, a hangszórót kipróbáltam máshol, müxik...
s4tch: gain feltekerve, a vágást is állítgattam össze vissza, mindenhogy halk...
minden vatta új, nemhiszem hogy rossz lenne akármi is, de megpróbálom az erősítőt máshol is kipróbálni...
Boci_83: a vezeték hosszabbító vezeték.. 3 eres, azt hittem elég lesz...
vastagabb kellene? -
sagit
veterán
nahszóval a 12v-al hülyeséget írtam bocsi..
lecseréltem a fejegységet ilyenreerősítő ez
a többi tekerentyű mire való ( gaint tudom)2* 12v, föld bekötve, hangszóró a két szélső csatiba kötve (remélem jól kötöttem)
ezzel a fejegységgel is halkan szól a szubcsövem....
mi tévő legyek? (erősítőn maxra van tekerve a gain, fejegységen is adtam hangerőt a sub-out-ra) ilyen 1 farados kondival érdemes bohóckodni?
-
sagit
veterán
lehet hülyeséget kérdezek de az aksi gyengesége miatt nem lehet hallk? (olyan 10v körül van benne)
-
sagit
veterán
gaint maxra tekertem, hallk.. pedig bömbölnie kellene
ezen a fos fejegységen meg nem lehet állítgatni az rca hangerejét... hiába hangosítom nem reagál rá az erölködő...
elvittem autóvillamossági emberkéhez.. azt mondta hogy nem jó ha egymás mellet van a plusz és a mínusz az erősítőig, viszem is hozzá 1 hét múlva mert csak akkor ér rá átkábelezni.
gondolom nem ez a baja?
-
sagit
veterán
sziasztok
vettem egy ilyen erősítőt.
be van kötve csak mocskos halkan szól vele a mélynyomó.. kicsi jelet kap? ötlet?
-
sagit
veterán
válasz
kisboxi #6946 üzenetére
Nem jó a SAL de faluhelyre elmegy
(igazából pofátlanul olcsó, 3 év garral... , célnak megfelel)
Joe fiú : Megpróbálom átkötni valami másikra...
:-I : A kézzel fogható könyv amit kaptam hozzá ugyan az mint amit feljebb linkeltem pdf-ben... szépen le van írva hogy minek van rajta az RCA de semmi egyéb
-
sagit
veterán
szia
köszi a leírást de nincs kék vezetékem :S
itt a fejegységem csatlakozóinak leírása a kiskönyvéből:
Tápellátás bekötése; csatlakozás fekete ISO dugóval
A/1. Nincs bekötve
A/2. Nincs bekötve
A/3. Nincs bekötveA/4. Akkumulátor pozitív csatlakozókábel, +12 V (sárga).
A memória folyamatos tápellátása érdekében csatlakoztassa közvetlenül a jármű akkumulátorának pozitív (+) sarkához. Beépített biztosítékfoglalattal.A/5. Motoros antenna vezérlése, +12 V (lila).
Csatlakoztassa a motoros antenna +12 V vezetékéhez, ha van ilyen. Ez a vezeték kizárólag a jármű motoros antennájának vezérlésére használható. Ne alkalmazza erősítő vagy hangprocesszor bekapcsolására!A/6. Nincs bekötve
A/7. Gyújtáskapcsoló által kapcsolt tápkábel (piros).
Csatlakoztassa ezt a vezetéket a jármű biztosítékdobozának egy szabad csatlakozójához vagy más nem használt áramforráshoz, amely +12V-ot biztosít, de csak akkor, amikor az indítókulcsot elfordítja. Beépített biztosítékfoglalattal.A/8.: Test / földelő vezeték (fekete).
Csatlakoztassa ezt a vezetéket egy megfelelő földelési ponthoz a jármű karosszériáján. Győződjön meg róla, hogy tiszta fémfelülethez csatlakoztatja, és rögzítse biztonságosan.a többi csatlakozó a hangszórókhoz van. Én a lilára tippeltem volna de azt írja ne használjam erősítő bekapcsolására. A REM-et rákötöttem sima 12V-ra de nem kapcsol be az erősítő... ötlet?
-
sagit
veterán
sziasztok, kis helpre lenne szükségem!
Autóelektronikában nem nagyon vagyok otthon, vettem egy ilyen erősítőt és nem tudom bekötni
Használtan vettem és sajnos nem kaptam leírást...Ilyen csatlakozói vannak:
High in+ -> ide tudom mit kell
High in- -> ide tudom mit kell
Sub out+ -> ide tudom mit kell
Sub out- -> ide tudom mit kell
PWR -> ide tudom mit kell
GND -> ide tudom mit kell
REM -> na erről lövésem sincs hogy mi lehet!Esetleg valakinek van ötlete? HA tudnátok valamit mondani azt megköszönném!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest