- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbeV0201
tag
Sziasztok,
Vettem egy autót amiben volt egy komponens szett, illetve erősítő+mélyláda.
Megvételkor maradt az előző tulajnál a fejegység,az erősítő és a láda.
Most kapott egy fejegységet, és egy erősítő+szubcső szettet.
Minden bekötve, működik is, viszont hiába cserélem fel a piros-sárgát, nem megy gyújtásra a fejegység és a remote szálon is mindig be van kapcsolva az erősítő.
Mi lehet a gond?
JVC-KD-R491 a fejegység. -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Adott egy 3 ajtós Seat Cordoba egy Alpine Ute 72 BT fejegységgel.
Most valami párezres MNC Devil-X 16,5cm hangszórópár van az első ajtóban, ezeket szeretném valami értelmesebbre cserélni.
Nem tervezek sem erősítőt sem mélyládát, csak tűrhető hangzást szeretnék, néha magasabb hangerőn, zenéből szól mindenféle, többnyire basszusos zenék.
Mire lenne érdemes cserélni a két említett párt? Esetleg valami jobb gyári hangszóró szebben szólna? -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Pioneer mvh-s120ubw fejegységre szeretnék kötni egy teljesen alap mélyládát, sedan autóban a csomagtartóban lenne, csak hogy némi mély legyen ott is.
Erősítő nélkül érdemes lenne,amennyiben igen, melyik az a "kezdő" mélyláda amelyik ellátná eme funkciót? -
RobbeV0201
tag
Pioneer MVH-S120UBW fejegységet szeretnék bekötni a Seatomba,vagyis már bekötöttem, de kulcs kihúzásakor lekapcsol róla minden áramot, így elfelejt mindent a fejegység, és be sem tudom kapcsolni addig,ameddig újra gyújtás alá nem teszem. Mit kellene még átkötnöm rajta? (a gyári fejegység működik akkor is, ha nem rakom gyújtás alá, nem felejt semmit)
-
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Vásároltam két pár hangszorót 2000 évjárat Seat Cordoba típusú autóhoz, a gyáriak helyére.
Fejegység még a gyári, beszerelésre kerültek a hangszórók, de nyílván harmatgyenge a gyári hozzájuk.
Hangszórók adatai:
Első ajtóban lévők: 3 utas • 6” / 160 mm • 4 ohm • 50/100 W • 50 Hz - 20 kHz • 8 oz •
Kalaptartóban lévők: 4 utas • 6x9” / 165x236 mm • 4 ohm • 75/150 W • 50 Hz - 20 kHz • 13 oz •
Mindkettő MNC DEVIL X termék.
Kérdés: Az ajánlott fejegységek közül melyik lenne az, amely optimális lenne ezek használatára? (~15.000-ig)
Előre is köszönöm a választ! -
RobbeV0201
tag
válasz
lautnermark #74242 üzenetére
Köszöm a rövid, tömör választ, elolvastam az összefoglalót, többször is.
Egyszerűen köztes megoldást szeretnék találni hebrákolás nélkül, és szerettem volna, ha valaki tud olyan hangszórópárt, amely jobban szól mint a gyári 20éves...
Nincs valahol olyan topic ahol nem flegmáznak az emberrel csak azért, mert nem rögtön fejegység,erősítő,mélyláda csiribú csiribá dolgokkal akar kezdeni?
Kösz a választ tényleg -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Adott egy 2000 évjáratú seat cordoba, a gyári infocenteres fejegységgel sajnos.
Tudnátok olyan hangszórópárt ajánlani amelyet teljes mértékben jól szólaltatna meg ez a fejegység? (persze saját lehetőségeihez mérten)
Első ajtóba egy pár, és hátra két oldalra egy pár kellene, ez elég lenne.
Árukeresőn néztem a 10eFt körüli sonykat, piooneereket, de mindnél van valami negatív kritika,ezért nem tudom mit lenne érdemes ilyen feltételek mellett beszerelni.
Nem árt ha tud valami basszust, jelenleg gyári csipogó van benne és 2gyári hangszóró.
Majdnem mindenféle zene szólna róluk, legtöbb amiben mély hang van, ezért is érdekes a választás.Előre is köszi a segítséget és a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest