- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
Nagyfejű #72846 üzenetére
Szia !
Hát audison lrx 4.1 ebben van azért erő de drága viszont az a 20at lehet raszanom ha nem találok jobb megoldást..
Most írták máshol szetett kicx plusz dld 500as ládát hajtott a Hertz a604 és és valami hangcucos ajánlotta..de igen igazad van kinek mi a jó..😊 lenne alapom ugye könnyebb lenne ez a Hertz ebx 300an van ami nem rossz de ha van jobb ami gyengébb akkor érdekelutánna nézek a subnak köszönöm
-
kiszpista900
aktív tag
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
troll81 #72840 üzenetére
Azért mondtam hogy elég mert a mostani is csak 90%ba tudja kihajtani viszont beállításokban a bass általában...-2 mert nem kell az a nagy sub nekem ezért gondoltam hogy amit ez tud 210w ot hidban elég lesz viszont akkor nem fog az erősítő tönkre menni? Úgy olvastam annó hogy inkább legyen az nagyobb mint a sub!
Ezért kérdezem vagy alternatív eladom a ládát és veszek kisebbet( meg nem esk hanem dsk hangszóró szett) bár ezt nem szeretném! Akkor lehet tényleg audison 4.1 lesz az bőven kiszolgálna csak nem olcsó
Amúgy köszönöm a segítséget -
kiszpista900
aktív tag
válasz
troll81 #72838 üzenetére
Sedan! Igazából az érdekel hogy gyengébb az erő amit leírtam fentebb mint a szettek ezért ez nem baj? Nem lesz baja? (Melynek a fele megy bőven elég csak kis plusz kell azért van így is le van véve róla a basszus! Szóval az a 210w is elég lenne nekem a subnak :)csak nem akarok bajt!
És szintúgy a szett is elég 65w mivel a fej ehez képest lofing -
kiszpista900
aktív tag
válasz
troll81 #72836 üzenetére
Fogalmam sincs a pontos típusára..
Most mondok egy konkrétat
Audison lrx 4300 4csatornas(50ezer)
4x 65w
Vagy 2x210w hidban!
Most akkor minden erősitőt amit lehet hidban kötni működik 2.1- Ben??
Szoval első szett 2x65w
Sub 1x210w
Viszont az esk 130w-os a ládám meg 500w RMS akkor így nagyon gyenge hozzá nem?
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
troll81 #72834 üzenetére
Szia 30-50(használt)körül!nekem eyebrid1y500 monom van most de előtte volt egy hifonics 4csatornas az istenert nem működött úgy ahogy kellene az a baj hogy ugyanazt a jelet küldi ezért a szett és a hangszóró ugyanugy akar szólni en őszintén nem értem és ertek hozzá ezért jöttem ide ! Amúgy mindenképpen valami jobb minőségű audison Hertz ilyesmi érdekelne. Hát igazából rap hip-hop esetleg minimál stílusú zenéhez akarok tervezni !
-
kiszpista900
aktív tag
Bocsi Lada ( láda vagyis mélyláda)
Érdekes ! Ahogy írod így volt nekem is annó de nem sikerült össze hozni mert ugyanazt a jelet kapta a mélyláda mint a hangszóró szett és nem olyan volt mint amilyennek kell lennie! Várom a konkrét típusú erősítőt ha valaki tud majd mondani:) esetleg a Hertz a604 meg amit találtam de az gyengenek nézem a szetthez! De azért köszönöm -
kiszpista900
aktív tag
Igazából sose hallottam autóban komoly cuccot! Gyári nem volt rossz egy jvc gagyi fejjel de aztán volt egy JBL szett ami azért jobb gondoltam hogy annyi pluszot nem add egy ilyen kategóriájú szettnel úgyse az erősítő! De akkor rosszul és azért kérdeztem hogy tudjam mert nincs lehetőség meghallgatni! nem kell 1000w a Lada is épp hogy add melyet egy kis plusz de alig hajtom szóval azért legyen hangerő de inkább a minőség számít hogy szepen dolgozzon! De akkor eldőlt hogy nem fejrol lesz hajtva!
Mekkora kabellal érdemes bekötni a hangszóró szettet?
Milyen más olcsóbb erősítőt tudnál ajánlani?
Volt 4es 6 csatornás erősítőm és nem szólt a szett és a Lada úgy ahogy kell!
Ezért szeretnék 4.1 erősítőt!
De érdekel hogy más megoldás is minden kivéve a 2db erősítő!
Erősítő ára használt
Igazából mondhatni Lada és hangszóró szett adott a Hertz ! -
kiszpista900
aktív tag
Sziasztok lenne egy két kérdésem! Tudom a hatar a csillagos ég viszont azért nem nagyon akarok bele merüli! Passat B5 be szeretnék jobb hangcucchoz! Ami számomra ( valószínűleg ez lesz) szett a következő
Hertz esk 165 ajtokba!
Lada hertz ebx 300
Fej pioneer pontosan nem tudom még melyik típus30-40ezer körül!
Nos a kérdésem hogy érdemes nem fejrol hajtani ezt a szetett? Vagy jobb de annyival nem hogy 70e erősítőt keljen vennem!??
Kiszemelt sima mono Hertz ha egy ilyen kategóriájú cuccnak nem sok értelme lenne komolyabb erőre vagy ha igen akkor audison lrx 4.1 mivel ha jól tudom tudja kezelni külön a subkt és így nem fejrol megy az esk .
Nem szeretnék 2 erőt további fejlesztések nem nagyon lesznek!
Ajtók szigetelve!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Medence topik
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest