-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci009
csendes tag
válasz
Osynho #24903 üzenetére
hát az a baj hogy ezt nem lehet mert gyárilag fent a műszerfalon vannak a hangszórók az ablak alatt és az ajtón sehol nem lehetne neki helyett csinálni tehát akkor valószínű az a lehetőség marad hogy 13 + sub és ebből mit ajánlanátok ? ja meg gondolom akkor valami normális fejegység sem ártana ugye ?
-
Joci009
csendes tag
válasz
Osynho #24898 üzenetére
nem szerepel de hogy nagyobb teljesítményt lehessen elérni azért gondoltam mert én a max 13cm-es hangszórót kicsinek találom és nem tudom hogy még ha drága is akkor is eggyel talán lehet-e vele csodát csinálni és egyébként nem beépített fejegység van benne lehet cserélni akármilyenre most egy gagyi blaupunkt sevilla mp54 van benne a gyárit valahogy kivették és van ott egy úgymond ˇbeépítő keret " és nem ilyen kókány munka úgy néz ki mintha gyári volna
-
Joci009
csendes tag
Sziasztok !
suzuki ignisbe szeretnék valami hangrendszert mert a gyári hát az sz*r. Ugye 4db 13cm-es hangszóró hely van csak benne elöl 2 meg hátul 2. Mit ajánlanátok mit kellene belerakni arát nem mondok mert nem tudom hogy mennyitől kezdődik a normális. én gondoltam olyanra is hogy hátra a kalaptartóba belehetne építeni +2 hangszórót nem tudom milyen volna ez csak az én elképzelésem. -
Joci009
csendes tag
Üdv !
van egy suzuki ignisem ebbe szeretnék valami hangrendszert minden gyári benne kivéva a fejegységet az egy blaupunkt sevilla mp54 árat azért nem írok mert nem tudom hogy kb mennyiért lehetne elfogadható cuccot beletenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest