-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a kocsiba egy utólagos Android Auto képes displayt, de az eredeti fejegységet meg szeretném tartani. Annyi van mint a tenger, 30-300€-ig. Van olyan ezek közül, ami esetleg értelmes, megvásárolható? -
Biqci
aktív tag
Sajnos csak most tudtam megnézni, de bárhová állítom, a minőségben semmi változás. Lehet a 10€-s kínai transzmittertől ennyi telik. De hogy a Densiontól is, az meglepett...
Más téma...
Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel a 100-150€ körül kapható wireless carplay android auto képes cuccokkal? 7-10" között vannak és elgondolkodtam rajta. Pl a Carpuride-ról jókat olvastam, igaz azok 150€-tól indulnak...
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudnátok ajánlani telefonról zene, általában Spotify átvitelére a gyári fejegységre? Most BT-n keresztül megy, de a múltkor beraktam CD-t és botrányos mennyire jól szól a BT-hoz képest. Van két eszközöm is, az egyik egy Dension BT, ha a rádió frekvenciára állítom, eltűnik a magas és semmi dinamika nincs, ha a gyári Jack csatlakozót használom nagyon halk, dinamika nulla, de van némi magas is. A másik egy Blitzwolf BT, ugyanolyan nulla minőségű, mint a Dension. A gyári rádiót nem cserélném ki, ha nem muszáj, mert jobban tetszik a gyári sok gombos rádió, nameg spéci keret is kellene, mert az autó maga nem túl gyakori, így nem tudom lehet-e hozzá normális minőségű keretet találni.
A tippeket előre is köszönöm
-
Biqci
aktív tag
válasz
Khaosz55 #77343 üzenetére
Értem, köszi
Ahogy említettem, alapvetően elégedett vagyok a mostani gyári cuccal is és mivel nem hallgatok viszonylag hangosan zenét, akkor nekem elég is lenne ez, ha csak egy kicsit is, de feljebb húzná a mélyeket...Még annyi lenne a kérdésem, hogy a sub-on van rca és hangszóró bemenet. De mivel a gyári fejegységen nincs rca kimenet, ezért a hangszóró vezetéket kellene megcsapolni ehhez?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről, vagy az ilyen hasonló kisméretű aktív subokról?
[link]
Igazából egy kis Honda kupénak szeretném a hangját kicsit mélyebb hangokkal bővíteni, minden maradna gyári, mert a többivel elégedett vagyok. -
Biqci
aktív tag
válasz
Hauptmann #75015 üzenetére
Nem tervezem cserélni a többit, esetleg a gyári mélynyomót és hozzá az erősítőt szerezném be. Gondoltam rá, hogy bontottat keresek, Csak amit találtam az komplett, tehát a hangszóró a kárpitelemmel együtt. Ezért gondoltam, hogy csak a hangszórót pótolom. De lehet egyszerűbb lenne kompletten cserélni és akkor tényleg gyári lenne a rendszer. Amúgy mennyi mostanában egy jó minőségű magassugárzó?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Honda CR-Z-et és hiányzik belőle a két magassugárzó a műszerfal két szélén. Nem gyárilag nincs benne, mert a két lyuk ott éktelenkedik és a vezetékek is ott vannak. Annyit sikerült kiderítenem, hogy 4Ohm-osak a hangszórók és ha minden igaz Foster gyártmányú. Milyen jó minőségű magassugárzóval lehetne-érdemes lenne pótolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest