- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
3 fejegység között vacilálok
1. Pioneer MVH-S310BT
2. Pioneer DEH-5500BT Mixtrac
3. Alpine UTE-200BT
Amire leginkább kellene az a gyári hangszórók hajtása, telefonálásra, néha Bluetooth zenehallgatásra, szóval nincsenek nagy igényeim.
Csak ez a 3 típus jöhet szóba. Szerintetek melyik lenne a legjobb? -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van az autóban egy Pioneer MVH-S320BT magnó. Valamit félre nyomtam rajta kapkodásomban és most elmosódottan szól. A zene valamilyen szinten tiszta, a szöveg az nagyon tré. Igen, tudom, én voltam a b@lf@sz, de 2 hét karantén után azt sem tudtam, hol vagyok arccal előre. Valaki tudna ebben segíteni? -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok. Van egy Pioneer MVH-S310BT magnóm. Zene váltáskor miért véletlenszerűen vált és miért nem sorba léptet?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Van a kocsiban egy Pioneer MVH-S310BT fejegység. 2 pendrive-al próbáltam, de egyiket sem ismeri föl. Formáztam őket NTFSC, eXFat és Fat32 formátumúra, de semmi. Az előző tulaj aki használta (kocsival együtt járt a fejegység), neki vitte a pendrive-ot, ami benne volt, viszont mondta is, hogy neki sem ismerte fel mindet. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest