- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Köszönöm a válaszokat, kezdek okosodni tőletek
-
F_Gergely
őstag
válasz
kavics325i #34968 üzenetére
Igazából az én kérdésem inkább arra irányult, hogy egy adott fejegységhez mennyi hangszóró köthető rá, és mikortól kellene erősítőt is bevinni a rendszerbe
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Osynho #34958 üzenetére
En megelegszem a kozepes minoseggel (Mac Audio lesz ) de eddig en meg egy embert nem lattam akinek lett volna 2 db hangszoro a kocsiban. Nekem az evidens hogy minden ajtoban van hangsugarzo. Es minden utas oldalan van hangszoro nem csak az elol utazoknak.
Makacs vagyok, de mondom eddig meg egy emberrel sem talalkoztam akinek csak 2 hangszoro lett volna a kocsijaban. -
F_Gergely
őstag
válasz
orbano #34938 üzenetére
Nem tudom nekem valahogy az evidens, hogy minden ajtoban van hangszoro.
Azt nem allitom hogy ez igy jo, vagy hangtechnikailag megfelelo, de ez pl kicsit olyan mint a hazimozi. Minek raksz 5 hangszorot, ha eleg ketto is? Valahogy nekem az jon be ha minden utasnal van hangszoro, foleg ha kombi autorol beszelunk es nem egy ketajtos kisautorol. -
F_Gergely
őstag
válasz
orbano #34935 üzenetére
Minden ajtóban egy féle hangszóróból csak egy van. Mélynyomóból meg gondolom azért van kettő mert egyrészt igy szimmetrikus, másrészt ez csak egy sima hangszóró tehát nem egyenértékű egy mélyládával amiből elég csak egy. Én kocsiban nem is láttam még olyan gyári hangszóró szetett ahol csak egy mélynyomó lett volna valahol valamelyik ajtóban, mindenhol páros szokott lenni.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Szeretnek majd egy kis srgitseget kerni egyenlore meg csak tervezem a kocsiba a rendszert.
Van 4 magassugarzom, 4 melykozep es 2 melysugarzom. Jelenleg a gyari hangszorok vannak de ezeket is szeretnem majd kicserelni. Fejegysegbol a Blaupunkt toronto 420 bt lesz megveve ez fix.
Kerdesem hogy kell e ehhez a rendszerhez kulon erosito? A kocsiban volt az elozo tulaj altal beepitett melylada de szerintem o csak a ladat kototte erositore, a kabelezest meghagyta csak az erositot meg a ladat szedte ki.
Kesobb szeretnek majd egy melyladat es ahhoz kulon erositot, de az erdekelne csak a hangszorokhoz azukseges e? Nem uvoltetni szeretnem csak normal napi hasznalatban hallgatni
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest