-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy JVC KD-X70BT típusú fejegység. Kaptam, de a külső mikrofon már nem jutott el hozzám. Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen 3.5mm jack csatlakozóval rendelkező mikrofon használható hozzá? Próbáltam egy mezei pc mikrofonnal, de nem működött.
Köszönöm előre is!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy régebbi fajta Pioneer IMPP nyomót (azt hiszem TSW-302F a típusa) érdemes-e lecserélni egy Audiodesign PLD 250-es ládikóra? Annyit lehet még tudni róla, hogy árban jobban jövök ki az Audiodesign-al, illetve a Pioneer nyomó öregecske ugye és a ládája sem valami szuper. Viszont, ha ez erősebbnek, jobbnak mondjátok, akkor kerítenék valami normális ládát neki.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Amatőr kérdéssel fordulnék hozzátok. Négy csatornás erősítőm van, amiről újabban csak a mélyládámat hajtom. Mivel felszabadult két csatorna rajta arra gondoltam, hogy egy dupla tekercses nyomót hajtanék vele, ha kivitelezhető. Tehát két-két csatorna hajtaná hídban az egyes tekercseket. Ez így lehetséges-e?
-
simii16
aktív tag
válasz
k-feri65 #11930 üzenetére
Így visszaolvasva tényleg elég érdekesre sikerült. Ez tükrözi a témában való jártasságot is..
A lényeg annyi lenne, hogy nincsen hangváltó a szetthez. Az erősítőből a kábel közvetlenül megy a mélyközéphez. Az éles hangszóró pedig a mélyközépre csatlakozik.
Így érthetőbb valamennyire? -
simii16
aktív tag
válasz
kircipeti #11927 üzenetére
Sziasztok!
Kezdőtől a témában kezdő kérdés. Adott egy Sinus Live 2004 erősítő. Két kimenet hidalva megkapta az egyik oldalát. A másik oldal két kimenetére szeretném kötni az első szettet (inkább nem írnám le milyen, mert rossz szemmel néznétek rám
). A lényeg:
Az első szetthez nincsen hangváltó, direktben csatlakozok a mélyközéphez és egy ?kondi? vagy beiktatva elé. Szabad-e így rákötni egy kimenetre őket? Nem változik ilyenkor az impedancia? Vagy hogyan működik ez?Előre is köszi a segítséget!
-
simii16
aktív tag
Ki lehet úgy küszöbölni az indításnál való újraindítást, ha a sárga folyamatos tápkábelt áthidalom a piros "switched" tápkábellel?
-
simii16
aktív tag
válasz
Peti66 #10616 üzenetére
Le volt véve kb. egy órára, de úgy emlékszem volt már egy estére is, mégsem felejtette el a beállításokat. Manual-ban nem találtam útmutatót resetre...
Valami tipp?Most azért kivettem a kocsiból, pihentetem pár napot hátha..
Ja, és köszönöm szépen az eddigi segítséget is!
-
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a Blaupunkt MP35-ös fejegységemben csak úgy tönkrement a világítás egyik napról a másikra? Vagy inkább valaki "elnyomkodta" és szervízmenüben vagy hasonlóban ki lett kapcsolva (ha van ilyen..)? Már keresgélek pár napja ezzel kapcsolatban, de semmit nem találtam róla. Valaki tud esetleg segíteni, tippet adni, bármi?
Előre is köszi!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Balupunkt MP35 fejegységem és azt vettem észre, hogy nincsen világítása. Egyik napról a másikra "elsötétült". Se a kijelzőnek, sem pedig a gomboknak nincsen háttérvilágítása. Mi lehet a probléma? Beállítások között átnéztem rengetegszer, azzal biztos nincsen baj...
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Blaupunkt MP35 Syracuse fejegységem. Már mindent beállítottam rajta, csak a rádió részén nem sikerül az istennek sem beállítani, hogy ne 0.2mhz-eket ugorjon, ha adót keresek. Így nem tudom belőni 95.0mhz-re, csak 95.1-re, stb.Illetve keresnék még mini-iso átalakítót hozzá. Ilyenre gondolok (2 pár rca line out, 1 jack vagy 2 rca aux in). Ha van valakinek feleslegben átvenném tőle, nagy segítség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest