-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Erről valaki vélemény ? [link] egy 350 WRMS 4 Ohm os mélyláda menne rá később meg egy első szett.
-
bognar110
őstag
Mondjuk ehhez mit szóltok ? Találtam ezt a Crunch erősítőt meg akkor ez a [Ground Zero ] mélyláda később meg Hifonics előre.
-
bognar110
őstag
válasz
lautnermark #52777 üzenetére
Sedan. Fejegység jvc kd R469 Zene: Trance House Techno Dance Rap igen Németországban szeretnék vásárolni.
-
bognar110
őstag
válasz
tboy93 #52774 üzenetére
Köszönöm a választ olyan komoly cuccot nem akarok, csak egy kis basszust az autóba első szettet majd később vennék talán. Erősítőt hogyan vegyek mondjuk ezekhez a mélyládákhoz ? Milyen erősségű erősítő felel meg ? Ground Zerot hallgattam már meg a media marktba a múlt héten elég jól szólt.
-
bognar110
őstag
Sziasztok mélyláda és erősítő vásárlás előtt állok, először a mélyládát szeretném megvenni. Eddig kettő kiszemelt van Ground Zero GZIB 300BR MAGNAT Destroyer JK 3000 Vélemény ? Passat b5 csomagtérbe menne bele.
-
bognar110
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem autóhifit szeretnék be kötni. Igazából én egy másik fejegységet szeretnék a gyári helyett egy erősítőt és egy mélyládát, az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudom össze kötni ? Gondolom én, a fejegységet az erősítővel az erősítőt pedig a mélyládával és ennyi ?
-
bognar110
őstag
sziasztok [link] ehhez hasonló fejegységet néztem ki kb ilyen árba volt, mi a vélemény erről a márkáról ? maximum 100 eurót szánok fejegységre szerintetek milyen márkájút vegyek ebben az árban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest