- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pio X380BT fejet, működik ahogy kell, viszont nem írja ki a zenék címét amik a rádióban szólnak. Sem a music FM-en sem, sem a Radio 1-en, se sehol. Annyit ír, hogy “Pop Mus”. Hiába nyomkodom a display gombot, nem ír semmit. Mi lehet a gond?
-
Slyer
senior tag
-
Slyer
senior tag
Hali!
30-40 között szeretnék venni egy Bluetooth-os fejegységet. ami legalább 2 telefont kezel egyszerre, valamint iPhone kompatibilis. CD mechanika nem fontos.
Amiket kinéztem:
Pioneer DEH-X5700BT
Pioneer MVH-X560BT
Pioneer MVH-X380BTEzek közül melyikkel járnék a legjobban? Nem highend hifit szeretnék építeni. Egy ezer éves Clariont váltana, szóval mindenképpen jobb lenne gondolom. Jelenleg gyári hangszórók vannak az autóban, max jobbakat szeretnék abból is, mélynyomót a hely miatt nem szeretnék.
Köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
iPhone kompatibilis, bluetoothos fejegyseget keresek! Ha nincs benne mechanika az sem problema, de azert nem art ha van
Nem show cart epitek, faterom autojaba szeretnek egy ujat, mert a mostani a veget jarja..
Nincs sem erosito, sem melynyomo!
Koszonom!
-
Slyer
senior tag
válasz
Geri89 #38983 üzenetére
tényleg 13cm-es megy hátra, nem gondoltam volna...
megnéztem milyen hangszórók vannak elől, és nagyot néztem amikor megláttam hogy gyári... tudom mindenkinek mások az igényei, és mindenkinek más a jó, de a sz*rra nem mondom hogy jó, de ez tényleg jól szól..
nem is biztos hogy első körben kicserélném e az elsőket... hátulra viszont jó lenne akkor egy 13-as pár.
mit ajánlanátok ilyen méretben? létezik egyáltalán 10k körül ilyen?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy Renault Meganem (mk1). Kaptam kölcsön a gyári rádió helyett egy Sony CDX-GT200 fejet, ami tudom nem mai darab, és hát nagyon meg vagyok vele elégedve, mintha más hangszórók lennének elől (nem hiszem hogy ezek gyáriak lennének, bár még nem volt időm megnézni őket.
A műszerfal tetejében van 2 magas, ugye 2 magas az első ajtókban, és a C oszlop tövében van hely 2db 10 centisnek.Az lenne a kérdésem, hogy 10.000,- Ft körül, mit ajánlanátok? amit meghallgattam ma Media Marktban az egy Magnat Edition 102 volt, egészen meggyőző volt, de azért megkérdezem a hozzáértőket is..
Van jobb választás annál ebben a kategóriában?
Köszi!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 20-25k környékén van valami fejegység ami usb/aux-os, és van benne bluetooth kihangósításra lehetőség? (telefonhívásokra gondolok)
Köszi előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy '97-es Renault Meganem, eddig egész tűrhetően szóltak a hangszórók, de az utóbi időben elég masszívan elkezdett recsegni a jobb ajtóban lévő, ígyhát elkerülhetetlen a csere...
Nem szeretnék vagyonokat költeni, de azért nyilván örülnék egy normális hangzásnak. Mennyi pénzt kellene leszurkolnom egy normálisnak mondható párért? A műszerfalban gondolom magasak vannak. Oda is tudnátok ajánlani valami ésszerűt?
Nem überbrutális hangzást szeretnék, de azért lehessen élvezni a zenét.
Köszi előre is!
-
Slyer
senior tag
sziasztok!
van a családban egy hyundai tucson, és kezd benne haldokolni a kb 8 éves clarion fej, ezért kezd aktuálissá válni egy új. az autóban teljesen gyári hangszórók vannak, tehát nem kell brutális dolog.
A lényeg: cd-s, usb-s mp3-as legyen (bár nem tudom van e olyan, ami már nem az..
). megbízható legyen, tehát inkább kifizetek pár ezerrel többet, csak ne rohangáljak vele gariba. nem tudom mennyivel kerül többe egy olyan, ami bluetoothos, kihangosítós.
szóval a jelenleg kapható legjobb ár / érték arányú cucc érdekel
köszi!
-
Slyer
senior tag
köszönöm a gyors választ!
igazából van egy régről megmaradt erősítő és egy házi készítésű mélyláda (cervin wega) is. régen egy xsaraban tettek szolgálatot, akkor meglepően jól szóltak. sajnos típust nem tudok fejből, holnapra megnézem.
Szóval erősítő és mélyládám is van, tegyük fel ezek maradnak.
azért lenne fontos számomra első körben egy fej, mert a gyári kazettás, és hát eléggé viseltes állapotban van szegénykém..
Kb 100k lenne az egész bizniszre kábelekkel, magas, közép, méllyel, fejjel együtt. ebből kihozható valami normális, vagy felejtsem el?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
A múlt héten vettem egy Polo 6N-t, és nincs benne normális hifi, de mivel sokat használom, és számomra nagyon fontos a zene, így muszáj szerválni valami normális rendszert. Mivel nem vagyok eleresztve pénzzel, így csak részletekben tudnám megvenni a cuccot. Nem tudom mennyire hülye ötlet először fejegységgel kezdeni (hangszórók vannak a verdában, legalább valamin tudna szólni a music). Később ahogy lenne keret, úgy venném a többit is mellé.
Még nagyon hezitálok a dolgon, hogy kell e mindenféle képen CD, vagy elég lenne-e egy USB és AUX csati.
A kérdésem a következő: melyik az a jelenleg BEST BUY fej ami a középkategóriában helyezkedik el, jó minőségű, bátran ajánlanátok, és később rá tudnék kötni normális hangszórókat?
Érdekelne a legjobb választás CD lejátszós, illetve CD lejátszó nélküli modellekből is.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest