-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayarena
aktív tag
válasz
#99254784 #74558 üzenetére
Koszonom szepen, kozben en is erre jutottam, hogy oda majd masik kimeneten megy a jel, de ez igy nagyon jo, hogy megerositetted.
Meg is rendeltem.
Most mar csak azt kene kideritenem, hogy lehet-e kapni atalakitot, ami a Sony-s kabelcsatit osszehozna a Nissan csatlakozojaval.
Meg sose szereltem be ilyet, szoval nincs nagy rutinom a forrasztgatassal.. -
bayarena
aktív tag
Azt hiszem vegul a Sony mellett dontok, de egy valami nem tiszta:
ket verzio is van belole, egy "sima", meg egy ugyan olyan, de beepitett erositovel (D class).
Arban nincs nagy differencia, ezert atmenetileg amig nem kezdek bele a kulon erosito + hangszorok megvetelebe, addig lehet, hogy jobb lenne az erositos verzio.
Nade a kerdesem az, hogy miutan majd nekiallok fejleszteni, es veszek egy minosegi erositot, nem lesz-e hatrany, hogy a hozza kepest gagyibb Sony-s erositobol jon a jel hozza?
Total laikuskent nem vagyok ebben biztos. Szoval a kesobbiekben ez szamitani fog es tisztabb lesz a rendszer, ha nincs "gyari" erosites, vagy nem oszt nem szoroz?
Elore is koszi, ha van infotok errol.(Sony XAV-AX7000 vs Sony XAV-AX5500)
-
bayarena
aktív tag
válasz
MunezXBK #74540 üzenetére
Hosszabb tavra terveznem, es ez eleve egy regi darab, nem tudom, pl az uj iPhone-okkal mennyire kompatibilis a BT-a, vagy, hogy a jovoben jonnek-e ra frissitesek.
Elhiszem, hogy nagyon jo, es az ara sem draga, de a kerdes az, hogy pl a Pioneer vagy Sony jelenlegi kinalataban miert ne lenne ugyan ilyen minosegu cucc, gondolom ha eddig is gyartottak top kategoriat, akkor mostanaban is.
Szoval a kerdes inkabb az, hogy mit tud, amit ma egy modern csucskategorias fejegyseg nem tud? -
bayarena
aktív tag
Sziasztok, segitsegeteket kernem. Teljesen kezdokent elterveztem, hogy csinalok egy nagyon jo hangrendszert egy nissan xtrail-be.
Ket lepcsoben szeretnem fejleszteni, elso korben a fejegyseget cserelnem le, es kicsit kesobb a hangszorokat meg beszereznek persze erositot is.
Szoval most egy olyan fejegyseget keresek, ami kesobb alkalmas lesz komolyabb rendszerhez is.
A Sony XAV-AX5500-at neztem ki.
Van esetleg ezzel kapcsolatban tanacsotok, van jobb fejegyseg a hangzast tekintve?
Az ilyen egyeb tulajdonsagok mint hogy mekkora felbonrasu a kijelzo meg ilyenek nem erdekeknek, szoval a hangmimoseg lenne a szempont.
Azert neztem ezt, mert ennek 5v-os a pre amp-ja.
Elore is koszi, ha van vmi jotanacsototok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest