- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo99
csendes tag
Sziasztok!
2008-as toyota yarisba szeretnék tápnak 35-ös hegesztőkábelt behúzni, azonban nem tudom a tűzfalon hol tudnám átvezetni, van ebben valakinek tapasztalata? -
Pazo99
csendes tag
válasz
tompibest2 #78584 üzenetére
Kb 5 méter, a csomagtartóban helyezem el az erősítőket.
-
Pazo99
csendes tag
-
Pazo99
csendes tag
Sziasztok!
Van egy pioneer gm d8704 és egy signat ram3 mk2 erősítőm. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeknek a bekötéséhez a 35 mm2-es hegesztőkábel, illetve egy 150A ANL biztosíték megfelelő-e?Köszönöm!
-
Pazo99
csendes tag
válasz
SlyChocolate #78415 üzenetére
Köszi!
Ez csak a hifire szánt összeg. A vásárlás utáni alapszervízen, illetve atvizsgáláson túl vagyok, így rendben van az autó.
Igen, annó mikor vettem a tápot eléggé overkill mód álltam hozzá, még az 50-es kábel is megfordult a fejemben 😀 -
Pazo99
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Toyota Yaris 2008-as autót, amibe szeretnék hifit fejleszteni és tanácsot szeretnék kérni.
Korábbi autómból megmaradt dolgaim:Kenwood kmm bt305 fej
PIONEER GM-D8704 4 csatornás erősítő
Pioneer ts g170c komponens szett
Hertz Mille Legend MLCX 2 TW.3 hangváltók
DLD 500+ 30cm mélynyomó reflex ládában
Kácsa kcb200 rca kábel
Kácsa kce ls25 hangszórókábelek
Kácsa kce t40 mélynyomó kábelTápkábelnek 35-ös hegesztőkábelt gondoltam. A fejegységet már beszereltem, a kérdésem az lenne, hogy ezek közül mely komponenseket lenne érdemes továbbra is használni, illetve melyek a felejtősek. Mindenféle stílust hallgatok, és rászánnék még további 200 ezret a fejlesztéshez. Szigetelt ajtóm korábban nem volt, de ebbe az autóba szeretném azt is megcsinálni, ahhoz milyen anyagot ajánlanátok?
Köszönöm szépen!
-
Pazo99
csendes tag
Sziasztok!
Kenwood KAC-726 erősítőről mi a véleményetek?
25000 Ft-ot megér használtan?
Egy magnat edition two limited 600 W erősítő helyére menne, 4 ohm a mély.
Köszönöm előre is! -
Pazo99
csendes tag
Sziasztok!
Egy régi Suzuki Swiftbe szeretnék új komponens szettet venni 30 ezer forintig újonnan, milyet érdemes választanom?
Jelenleg egy Pioneer TS-G170C szett van a kocsiban, ezt egy Magnat 2*100 W erősítő hajtja, ezek nem az igaziak, illetve a jobb oldali nem is szól rendesen (néha recseg), az ajtókat ki fogom bitumenezni, illetve van egy Ultimate Symetec TS-1200 mélynyomóm zárt ládában + Magnat edition two limited 600w erősítő. A fejegységem egy Kenwood kmm-305bt.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest