-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
::Trunks:: #72919 üzenetére
Szép, alapos munka, töltsön el elégedettséggel a tény, hogy jól megcsináltad.
A hatásosságát illetően már korábban írtam, hogy nem szabad sokat várni tőle mert a zajcsökkentő hatás az észlelési küszöb alatt maradhat.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #72778 üzenetére
Megjött a szivacs, így nekiálltam. A merevítők közé gondoltam alapból kibélelni, de mikor levettem a gyári hangszigetelőt, akkor vettem észre,hogy az olaszok erre gondoltak,és gyárilag is volt ott plusz szivacs... 1db hiányzott mondjuk, azt így duplán pótoltam a zártcellással.
Eredmény:
Jó időtöltés a napsütéses ámbár cidri időben, viszont az égvilágon semmi különbséget nem érzek.
-
troll81
addikt
válasz
::Trunks:: #72778 üzenetére
Jól válasz reteg rendet be férjen minden.
És jól válassz anyagot is egy egész autó jól szigetelése az kb 100 150 k is lehet simán. -
troll81
addikt
válasz
::Trunks:: #72776 üzenetére
volt gyári az mögé került az egész pack.nekem belül volt lényeg ha csendesebbet szeretnél akkor a tűzfalat belülről és a belső padlolemez a doblemezek szigetelése hoz egyben rengeteget.
-
troll81
addikt
válasz
::Trunks:: #72773 üzenetére
szia. 2.8mm ctk ment zárt cellás szigetelésel 1.9 tdi octavia motorhaz tetőbe.nekem bejött a különbség
-
válasz
::Trunks:: #72770 üzenetére
Ha van a motoron motortakaró burkolat, meg a gépháztető belsejében hő/zaj szigetelő burkolat, akkor szerintem nem sokat fog már csökkenteni a zajokon, rezgéseken a bitumenes csillapítóanyag, de próbáld ki, lehet, hogy pont annyi plusz csillapítás szükséges a neked megfelelő zajkomfort eléréséhez.
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
::Trunks:: #72770 üzenetére
Stp nem olvad le.... Nekem gold van rajta. Azon meg az Stp hood soluton.
-
válasz
::Trunks:: #72768 üzenetére
A motorháztető belsejébe az autótípusok 99,9 %-ánál lehet kapni gyári/utángyártott motorháztető zajszigetelő betétet, azt javaslom megvenni, beszerelni, mert sokkal egyszerűbb a rögzítése, meg olcsóbb is (motortérben alkalmazható hőálló zajszigetelő lemezek beszerzése nem olcsó mulatság, mert a turbó felett többszáz fok is lehet a hőmérséklet, oda normál bitumen lapot rakva biztos a látványos tűzijáték bekövetkezése).
Ehhez pluszban érdemes megvenni a motorra szerelhető műanyag burkolatot is (ha olyan autód van, amiből kispórolták a motorháztető szigetelést, akkor nagy valószínűséggel kispórolták a motorburkolatot is).
Az utólag felragasztható bitumen lemezeket a torpedólemezre javaslom felragasztani, az utastér felőli oldalra (szintén a hőterhelés miatt).
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14630 üzenetére
ha rányomod és nincs külömbség, akkor más a bibi
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14627 üzenetére
300 ft os rca-val sem szabadna susogni
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14626 üzenetére
ne mozgasd,,csak testeld le...nyomd rá erőből
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #14626 üzenetére
Szerdán jön 2 pár kicx rca-m majd azokkal kipróbálom ,ha mástnem! De szerintem nem ez lesz a probléma
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14622 üzenetére
ne huzd ki..amikor szól a rendszer, testeld le az rca-t
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14620 üzenetére
akkor próbáld az rca hideg pontját rányomni egy testpontra,,,ne állandóra, csak próba...ha megszűnik akkor okoskodjunk majd tovább
-
k-feri65
senior tag
válasz
::Trunks:: #14617 üzenetére
veddlejjebb az erősítőn a gaint
-
jilian
addikt
válasz
::Trunks:: #14589 üzenetére
-
G.Zs.
senior tag
válasz
::Trunks:: #14488 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam.
300W RMS épphogy elég volt az X-Ion 10-hez, 500W RMS kevés volt a HX12SQ-nak. Az X-Ion 12 jó volt Mosconi 200.2-vel.
Igénylik a nagy erősítőt. -
G.Zs.
senior tag
válasz
::Trunks:: #14486 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem az MX hangja jobban tetszik, mint a kevláros társaié. Egyébként meg hangban a fekete Radion az über szerintem.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
::Trunks:: #14484 üzenetére
Carpower volt cs-n 15e-ért egy 25-ös X-ION-hoz szerintem tökéletes
Amúgy az X-ION csak példa volt,rengeteg használható sub van ebben a kategóriában amikkel bőven jobban járna mint egy aktív subbal.
pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest