- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gramofon89
tag
válasz
csabyka666 #67959 üzenetére
Silent coatot javaslom, öntapadós semmi hőlégfúvó és egyéb macera csak jól rá kell hengerelni.
-
gramofon89
tag
válasz
csabyka666 #67948 üzenetére
Leírás annyi, hogy a felület tiszta legyen por és zsír mentes, szerszám értelemszerűen amivel leszeded a kárpitot meg amit kell plusz amit itt ajánlottak nekem is egy pár száz forintos tapétázó henger amivel szépen fel tudod hordani, hogy ne legyen levegős. Meg némi kézügyesség és türelem abból több
-
gramofon89
tag
válasz
csabyka666 #67935 üzenetére
Az első két ajtó kb megvan 15 ezer forintból ha magadnak csinálod. Kevés pénzt kell ráfordítani, de sokszorosan visszahozza hangban.
-
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66792 üzenetére
Szinte mindenki megpróbál 13 centis helyre valahogy beerőszakolni egy 16-ost, mert azoknak van testes, ütős hangja, Te pont az ellenkezőjét teszed. Ez nem pénz kérdése.
Persze az is igaz, hogy inkább egy jó 13 centis, mint egy vacak 16-os, de az esetedben nem ez a helyzet. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
csabyka666 #66790 üzenetére
Igazad van, 120€ volt az első szettem.
-
pengusz77
senior tag
válasz
csabyka666 #66786 üzenetére
Hát ha 30 a keret, és 13 cm, akkor én ezt választottam volna:
Persze lehet, hogy sznob vagyok
-
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66784 üzenetére
Miért, az a Mac milyen szint? Szerintem pont illik rá a "himbilimbi" jelző.
-
BBéci
legenda
válasz
csabyka666 #66781 üzenetére
Ha befér 16 centis, akkor nagy hiba 13-ast választani.
-
válasz
csabyka666 #66590 üzenetére
Azt akarom kinyökögni, hogy az emagos linken található fejegységek közül lehet-e válogatni, hozza-e azt a szintet, amit az ajánlott típusok?
-
szaszab
aktív tag
válasz
csabyka666 #66585 üzenetére
Elvileg csak ez a különbség: "The MVH-180UB is USB music playback only. The MVH-180UI includes iPod/iPhone Direct Control. The MVH-180UBG has green illumination and a white LCD display."
Az "utódja" egyébként a "Pioneer MVH-190UB".
-
válasz
csabyka666 #66585 üzenetére
...szóval így rányomok, és kidob párat ebből az árkategóriából, de ezek nincsenek az itteni listában.
-
troll81
addikt
válasz
csabyka666 #66556 üzenetére
A fo szepont az ar volt.es az hogy erzekeny legyen.
-
troll81
addikt
válasz
csabyka666 #66554 üzenetére
Kicx STC 6.2 inkabb ez lenne az idealis fejhez [link] de a 13 cm fer be csak elore?
annyi a gyari hely?
de Kicx PD 5.2 meg ez is opcio lehet
-
PiciPeti
őstag
válasz
csabyka666 #66548 üzenetére
Nehéz megmondani mennyit dob rajta, autótól, hangszórótól is függ. De általában a hangszórócsere hoz 30-40% javulást, aztán a szigetelés legalább mégennyit rátesz. És főleg azon a tartományon segít, amit a legtöbben hiányolnak, az alsó mély-közép frekvencián.
Tudom hogy el lehet költeni 40-50e-t egy ajtóra, de most azért nem arról a rendszerről beszélünk, ahol ez kijön...
15e-ből CTK standard/Silentcoat felhasználásával tisztességesen meg lehet csinálni. -
PiciPeti
őstag
válasz
csabyka666 #66546 üzenetére
50e alatt kár nekiállni, csak csalódás lesz sajnos.
Ajtószigeteléssel kezdődik, ezt ha magadnak csinálod ~15e-ből kijön.
Egy épkézláb első (komponens) szett 15-20e.
Használható fejegység 15-20e. - Manapság szerintem kár használtan keresni, újonnan is már van élhető ennyiért, és tudásban nem nagyon fog elmaradni egy 2-3 éves használttól, amit ugyanennyiért adnak.Sajnos ezalatt nincs buli, csak feleslegesen elköltött pénz.
-
Gyumadár
tag
válasz
csabyka666 #66544 üzenetére
Igen.
-
válasz
csabyka666 #66540 üzenetére
Szerintem, bar nem vagyok profi ebben a temaban, 8 ezerert ujonnan amit veszel hangszorot, az rosszabb lesz mint a gyari
Szigetelni mindenkepp kellene az ajtot, ami megintcsak eleg draga sajnos. Nem olyan regen mentunk at ezen, szoval latom az arakat. Jo mondjuk nalunk volt keret eleg jo rendszerre, de szerintem 30-ert mindent megvenni, ugy, hogy jo is legyen, az nagyon nehez sajnos. Meg hasznaltban is. Ha tobbet tudsz raszanni, akkor irj privatot, hangszoro szettben tudok segiteni, bar nem "olcso"
Gyumadár: igen, pont van egy olyan otthon, innen kaptunk ra ajanlast, de vegul egy Rainbow germanium valtotta le
-
Gyumadár
tag
válasz
csabyka666 #66540 üzenetére
A magashoz csak hangváltó kell. Komponens szettnek hívják ami a mélyközéppel van. Vannak fejről is hajtható szettek. Olyat lenne érdemes.
-
troll81
addikt
válasz
csabyka666 #66530 üzenetére
szia mennyi a maximum keret a projektre
az a legelso ami fontos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest