- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
maximuss #76097 üzenetére
Akkor fejrol hajthato komponens szettek kozul vedd meg az Eton Pow162 vagy Eont Pow 16+-t
Nagyon konnyen hajthato szettek amik fejrol is felnottes hangot adnak. (nyilvan erositovel aktivan hajtva mutatjak meg mit tudnak igazan)
A kinai fej helyet en valami markasat neznek hasznaltan. -
Ear001
addikt
-
Marchello19
tag
válasz
maximuss #76091 üzenetére
Én az ahifi-ről rendeltem nemrég SGM beta 1 lapokat, ami akkor még 2300/lap árban volt, illetve ACV szivacsgyűrűket a hangszórókhoz. Tapasztalat alapján bitumenlapból 2mm-esnél vastagabbat nem érdemes ajtóba, mert vettem 4mm-es ground zerot is, de azt baltával kell vágni, elég merev, inkább mélyláda köré érdemes rakni.
Nem mondanám hű de durva minőségnek ezt az SGM-et, de összehasonlítottam a szigetelés nélküli jobb oldali ajtóval, és érezhetően javított rajta. Mondjuk az én kocsimban (2006-os Chevrolet Aveo T250 sedan) elég szarok a burkolatok minősége, szóval még mindig van 3-4 olyan zeném, amik hallgathatatlanok, úgy zúgatják az ajtókat valahol 150Hz környékén. Szóval nekem még kelleni fog hangelnyelő habszivacs is, de egyelőre van másik 3 órányi zene, amik meg tök jól szólnak.
Összesítve, árban nekem megérte, mert kb 2 lapból megvolt 1 ajtó, és jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest