- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
Öfelsége #73992 üzenetére
Azt hiszem, tudom ki az erdőkertesi hifista, ő tényleg jó cuccokat árult (majnem én is vettem tőle még Mosconi-t). A kábeleket én lehet, hogy meggondolnám. Főleg az RCA-kat.
A JL-t ne a gyári ajánlás szerint dobzold, hanem a WinISD alapján az optimálisra.
Nekem 10w3v3-4 -em van, azt az így mértezett dobozba tettem. Egy fb-s fórumos srác gyárt méretre, gyorsan, profi mnőségben. Csoda lett a szub szekció...(És kb. 5 literrel több, mint a gyári ajánlás volt!)
-
Lite
őstag
válasz
Öfelsége #73990 üzenetére
Atya ég... Ilyen rendszert egy közepes 2Din-el akarod meghajtani??? Ez tényleg a 80PRS szintje...! Mondjuk az sokat fog dobni, ha a JL-t zárt ládába teszed, mert ők alapvetően oda valók, nem refibe...
Az tény, hogy a fej a leggyengébb eleme a rendszerednek. De az inkább beállítás kérdése lesz, hogy a hang nem tetszik. A Pio-knak a magasával (fényességével) nem szokott gond lenni.
Milyen kábelek (hangszóró, rca) vannak a rendszerben?Keniből amit látok, nem lenne sok előrelépés, talán a DMX8019, DNX9190DABS, DNX9180DABS trió jelenten érdemi előrelépést.
-
Lite
őstag
válasz
Öfelsége #73973 üzenetére
Nem feltétlenül gyengébb, csak egy szint felett az 1 DIN-ben jobbak vannak.
Én is 2 DIN-el kezdtem, csak totál nem értettem hozzá. Aztán az 1 DIN-re váltás sokkal jobb eredményekre vezetett. Ilyen hosszú úttal mögöttem lehet, hogy megpróbálnám egy frankó készülékkel, ami 3 pár rca kimenetet tartalmaz, 4V kimenővel, aktív vágásokkal és időkorrekcióval. Ebből lehet kihozni valamit, amit tovább tudod vinni normális kábelezéssel, erősítőkkel, hangszórókkal, szigeteléssel.A probléma ott van, hogy egy 80PRS ára harmada egy jó 2 DIN fejnek, aminek viszont a minősége még csak a fele... Bár ez már sok embernek bőven elég...
Szóval gondold meg. Nem járhatatlan út, csak nagyon költséges és véges a minőséget tekintve. Itt nyer az 1 din. Ezért mondjuk.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Öfelsége #73966 üzenetére
ilyenem volt:
https://www.arukereso.hu/auto-multimedia-c3637/kenwood/ddx-5016-p335124226/
DSP volt mögötte, rendesen megcsinálva. AK dac chip volt benne. Nagyon szerettem, elég jó hangja volt. Tudta azt a boogie-t hogy kiszöktem a kocsiba zenét hallgatni. és mellesleg volt HDMI bemenete, chromeasttal tükröztem telefont anno.a BT része viszont rémes, a kinai telefonokkal nagyjából esélytelen, h működjön.
Nyilván van már utódja, ez egy több éves modell, anno kiárúsításon vettem fél áron 70ért. De talán van utódja hasonlóan AK dac chippel.
-
dmad
aktív tag
válasz
Öfelsége #73964 üzenetére
Én azt mondom, ne más véleménye legyen a mérvadó...
Neked is mások az igényeid, meg nekem is.meg a harmadiknak is...
Ezt csak Te tudod eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem a hangzása egy rádiónak.
Ha meg valaki javasol konkrét rádiót, és nem jön be, mert teljesen más az elvárásod??
Amúgy csodálkozom, hogy a Pio nem jött be, nekem az lett végül a választásom..Alpine az a hangzás amit én szeretek, de abban vagy nagyon drága lett volna az igényeimnek megfelelő, vagy nagyon fapados. -
dmad
aktív tag
válasz
Öfelsége #73959 üzenetére
Alapvetően igaz, hogy más a hangja a két típusnak, de nem mondanám a Kenwoodot részletezőbbnek..Persze kihatással van a hangzásra az autónak, hangszóróknak..
Nekem pont az újabb Kenwood(ok) hangja nem tetszett, de hát ízlések és ...
Van aki az Alpine-t tartja tolakodónak, ezért az lenne a legjobb, ha meg tudnál hallgatni olyat ami amúgy tetszik.. -
dmad
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest