- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
Csabex #74145 üzenetére
Ha a hely ennyire fontos, akkor a reflex legyen éből felejtős. A refis ládák működésükből fakadóan nagyobbak. Csakis zártban gondolkozz. Mennyi helyet szánsz rá a csomiból?
Azt az ülés alattit inkább felejtsd el. Volt nekem is. Nem sokáig. Inkáb vmi zárt, mert ott lehet a méretekkel ügyeskedni. Küldök privben egy képet, példának.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Csabex #74137 üzenetére
Üdv.
Egy taxis barátom a kombi Insigniájába akart egy kis helyet foglaló mélyládát. Csomagtartóba nem akarta a csomagok miatt. Utastérbe meg hát ugye hova?
Sok auto hifis cégnél járt, alapvetően nem tudtak neki segíteni aztán egy helyen azonnal kapott egy infót, hogy létezik ez:
Az anyós ülés előtti lábszőnyeg alá tökéletesen befér. Elég lapos. Alig vesz el a lábtérből. Pont tegnap ültem a kocsiba. Nagyon praktikus és jól is szól. Bárhova lehet tenni igazából. Kis helyet foglal. -
törölt tag
válasz
Csabex #71888 üzenetére
Ez 2012, a hangcucc viszont változatlan. Vagyis nem, a 6 táras Pio CD lejátszót dobni kellett, mert bedöglött a fej benne, egy Sony van most, meg egy tartalék Denon. Ezek ezer éves cuccok, el kell fogadni. Aprón viszont pár ezerért az ember után dobják (nincs értelme javíttatni), az erősítő az ami komolyabb összeg, 30-40 ezret is elkérnek érte manapság.
-
törölt tag
válasz
Csabex #71879 üzenetére
Hangoskodni én se szeretnék, mert az már magamutogatás, meg feltűnési viszketegség kicsit, de az van, hogy ezeket a zenéket nem lehet halkan hallgatni. Járt már valaki halk rock koncerten?
A deutschland meg az auslander nagyon állat szám lett most.Most egy SAL fejegység van 4x"50W", ehhez egy SAL magas és egy közép/középmély 16 centis szett az ajtóba hangváltóval. Tudom ezek a Somogyi cuccok kacatok, de használtan vettem 10-ért, alig használta az előző tulaj, annyit röhögve megért és a gyári szettnél jobb. Hangminőségre nem biztos, de jobban adja.
Viszont dinamika nem nagyon van, lehet tekerni neki, de csak üvölteni fog meg megsüketülni tőle az ember. Nem is kellene olyan hangosan hallgatnom, ha már halkabb hangerő mellett is van masszírozás. Ezért gondoltam megspékelni mélyládával. Szerintem egy zárt kellene, nehezebb elrontani, kevésbé kényes, talán szebben is szól.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Csabex #50116 üzenetére
Ja, tényleg, belenéztem a használatiba, ez a kivételek közé tartozik... Én a helyedben akkor kimérném a kimeneteken hogy melyik gomb milyen ellenállással bír, meg egyáltalán melyik kábelhez tartozik...
Viszont a bekötéshez szükséges kábelt nagyon titkolják, mert google se tud rc-sr1 kábelről...
Ráadásul a 33. oldalon csillagozva azt írja, hogy használj típusspecifikus adaptert... Akko mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RAM topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest