- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Sajnos a firmware frissítés nekem zsákutca. Illetve nem kivitelezhető. Usb port nem működik a magnón. Legalábbis eddig még nem sikerült működésre bírni. Bármilyen pendrive-ot dugok bele a “no device” felirat jön velem szemben. Már szétszedtem, újraforrasztottam mindent, hátha megrepedezett a forrasztás, de nem lett jó.
A bluetotth-ot sikerült közben működésre bírni. Iphone-ról már tudnék zenét hallgatni. Csak egy problémám van. Mivel nekem nincs meg a mikrofon a fejegységhez, ezért, ha hívnak nem tudok beszélni. Szóval veszett fejsze nyele ez a magnó számomra. 😕 -
BBéci
legenda
Tudom, miről volt szó, olvastam az összes hozzászólást.
Akkor is az a véleményem, hogy találomra összelapátolt alkotóelemekből soha nem lesz autóhifi, csak valami ahhoz kissé hasonló.
Szűrés nélkül bekötni magassugárzót óriási butaság, mert nagyon könnyen kinyírható, erre még az autógyártók is elvétve vetemednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest