- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
#89309696 #72780 üzenetére
Egy pár koaxális hangszóróhoz előre még nem kell erősítő, igaz?
Ilyen esetben, mikor van egy viselhető fejegység, egy - alsókategóriás gyárinál jobb - első pár hangszóró és gyári hátsó - a hátsók nem zavarnak be a gyenge zenei teljesítményükkel? Kérdezem ezt mindenkitől is. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#89309696 #72136 üzenetére
Szia. Nincs értelme, nem lesz jobb a 16 centis, a külön magas rendszerét hagyd meg, sokkal jobb, mintha letennéd a magas forrását a bokádhoz.A hang minősége nem a hangszóró mérettől függ, kivéve a mélytartományt, aminél a 16 centis azért szerepelhet jobban, mint a 13 centis.(de ez sem kötelező érvényű, lehet a 13 centis jó.). A sztereó térérzet egyenlő lenne a mostanihoz képest a nullával, ha lentre teszed a magassugárzót. Ha mindenáron előre be akarod faragni a 16 centist (mert mondjuk több mélyhangot akarsz hallani), megértem, ez esetben a 16 centis hangszórón (ha kétutast veszel) kössd ki a magassugárzót, és a külön csipogót hagyd meg. Elég, ha a kondenzátort lekötöd a kétutason, s akkor csak a mélyközép fog szólni.
-
válasz
#89309696 #71883 üzenetére
Igen, így van
A Rock-hoz kell a hangerő
Volt, hogy Moby Dick-et hallgattam, konkrétabban a "Zsibbad az agyam" c. számot és a villamosmegálló mellett állva a néni csak úgy nézett amikor bömbölte Smici, hogy "Zsibbad az agyam, vedelem a vodkát, ide - oda tekerem a kormányt"
Gondolta,hogy na az elmebeteg
Új albumról bejön a Zeigh dich is nekem, meg a Puppe nagy kedvenc (nézd meg élő koncerten a Puppe-t youtubeon, megéri
Igen, a SAL nem a csúcs teljesítményről híres, bár az újabb termékeit nem ismerem, lehet a többiek jobban hozzá tudnak szólni, de ami azt illeti annyi pénzért naná, hogy megérte. Így van... Én is halkabb hangerőn felnyomom a sub levelt max-ra és akkor aztán van tüdő masszírozás rendesen
Egyik ismerősöm aki hátul utazott és adtam egy kis kakaót, na ő mondta, hogy tüdő masszírozás
Bánja is a tetőkárpitom egyébként, de nem érdekel, hadd lógjon
A zárt sem rossz, de azt ne feledd, hogy combosabb erősítő kell, mert ugyanaz az erősítő nagyobbat szól egy reflexben mint egy zártban. Azt hozzá kell tenni, hogy mehet a hangminőség rovására is a zárthoz képest, viszont ha jól be van állítva, akkor lehet súrolni a határokat
Na meg ha építesz, akkor a zártba minél nagyobb átmérőjű hangszóró kell, mert ha nem torzíthat, hiába korlátozod a kimeneti szintet. Persze ez csak az én elméletem, de a srácok megerősítik, vagy éppen cáfolják majd, mert én nem vagyok ultra profi ilyen téren, de van fülem a szép és jó hangzáshoz, ezét raktam össze saját magamnak A-tól Z-ig
-
válasz
#89309696 #71877 üzenetére
Kell !
Nekem is kombim van és Rammsteint hallgatok többnyire és hidd el, hogy a Ramm4 vagy az Ich Will, Du Hast meg társai ahol van basszus rendesen, na ezeknél kell érezni azt az "ütést" hátulról
Nekem a hátsó ablaktörlő motor tengelyén az anya kilazult a sok basszus miatt, de nem bánom, mert kell
Nem figyelemfelkeltés miatt hallgatom hangosan, hanem egyszerűen Rammstein-t pl. nem tudok halkan hallgatni az autóban... Törekszem FLAC-et beszerezni, mert az kristály tisztán szól és jobban lehet élvezni... MP3-ban csak 320, de az sem az igazi néha... Nálam JBL rendszer van saját magam által beépítve és egy Pioneer hangszóróval házilag készített láda és a fejegységem pedig egy Sony. Az akksi védelme érdekében raktam be egy nagyobb gondit is, hogy a lemezek az akkuban ne táncoljanak amikor majdnem csúcson van járatva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest