- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz
Drago2 #66658 üzenetére
1.
a kolléga kezdett jót mondani, de sajnos nem teljes.
dugd át a kábeleket az A és a COM csatlakozókba, állítsd a műszert A mérési fokozatba (egyen áram!), abban is a legnagyobbat választjuk elsőre és onnan megyünk lefelé ha nem leolvasható az érték, nem tudom milyen a verdád azért mondom így. (asszem elég a 20ma)+ sarut lekötöt, műszer az aksira és a sarura amit levettél mérve tudod megnézni, nem járó gépen!
2.
ráindíthatsz el kell bírnia, úgy néznénk meg, hogy van-e szivárgás valahol, mert mint tudjuk az áram folyik. -
-
PiciPeti
őstag
válasz
Drago2 #66419 üzenetére
Egy egyszerű multiméterrel meg tudod állapítani a nyugalmi áramfelvételt. Akku+ és autó tápkábele közé iktatva, illetve akku+ és erősítő tápkábele közé beiktatva meg tudod nézni, hogy merre kell indulni a hibakeresésben. Egyik ág sem vehet fel 4-500mA-nál több áramot. Can-busos autó esetén leállítás, ajtónyitás után érdemes legalább fél órát várni, addig viszonylag aktív még a rendszerellenőrzés, ilyenkor normális a nagyobb áramfelvétel.
Amúgy 1 hét alatt egy égve maradó világítás is le tudja szívni pl csomiban. Vagy ha modernebb autó, akkor a can rendszer hibájából is adódhat ilyen probléma.
-
BBéci
legenda
válasz
Drago2 #65922 üzenetére
Elfogadható indokok, szempontok. Amikor nem hajtod le az üléstámlát, lehet mögötte a szubláda, nincs lebetonozva. Az enyém keskenyebb, pedig 30 centis a hangszóró, pont elfér a baloldali, szimpla üléstámla mögött. 16 év alatt 4-5 alkalommal volt kivéve vagy elmozdítva. Közel 30 kg, nem leányálom behajolva emelgetni.
Octaviában hatalmas a csomagtér, de így, hogy még nincs benne a szubláda, összehasonlíthatatlanul könnyebb pakolni bele. Néha hiányzik a megszokott, kiváló hangminőségű zene, de összességében egészen jól megvagyok nélküle. A mostaninál még az 1986-os installációm - Alpine magnósrádió, Videoton hangdobozok - is jobban szólt. -
BBéci
legenda
válasz
Drago2 #65915 üzenetére
Azt értem, hogy az erősítő melegedett és azért tetted az ülés hátuljára, de miért nem volt jó a mélynyomónak a pótkerék odúja?
Kipróbáltad a ládát elforgatva, hogy hátrafelé nézzen a membrán? Tapasztalatom szerint úgy jobb szokott lenni a hang.
220 W kevés az igazi, ütős szubbasszushoz, hacsak nem free air, vagy 60-100 literes reflexládáról van szó. Ahogy tegnap írtam, nekem néha jól jönne 420 helyett legalább 800 W! -
BBéci
legenda
válasz
Drago2 #65897 üzenetére
Úgy bírom ki, hogy havonta 2-3 alkalommal szól 10-15 percig pendrive-ról zene, a többi időben beszélgetős műsorokat hallgatok, vagy semmit.
Korábbi Octaviákhoz van választék bőven, FL-hez még egyet sem találtam.
Nyilván csakis a nagy gyártók termékei jöhetnek szóba: Kenwood, Pioneer, esetleg Zenec, ESX, Blaupunkt. -
BBéci
legenda
válasz
Drago2 #65894 üzenetére
Nem a durvaság miatt szavazok a 30-asokra, hanem az alsó határfekvencia lényeges számomra. Csak pár hertz, de akkor is. Persze több levegőt mozgat meg anqgyobb membrán.
Valóban fontos a kellő teljesítmény, jól jönne a duplája a mostani 400-420 wattnak, de csak ennyit tud az erősítőm hídban és nálam sem volt és most sem lenne helye még egynek. Ezzel az eggyel is komoly gondok adótak, amikor nagyméretű tárgyakat, például fenyőfát kellett szállítanom. A kábelek miatt szenvedés az üléstámla lehajtása, aminek a hátuljára volt szerelve a motyó.
Azért múlt idő, mert az Octaviában még csak a gyári zene van, nem találtam bele passzoló fejegységet. Az is lehet, hogy így marad. -
BBéci
legenda
válasz
Drago2 #65871 üzenetére
Sok éve, az Autóhifi magazinos korszakban rengeteg szubládát teszteltem Passat Variantban, 20-56 centis hangszóróval, mindenféle kialakítással, térfogattal. Nem voltam elégedett a 25 centisekkel, kellett a 30. Még a dupla 25-ös sem tetszett igazán. Magamnak 30 centist választottam, 28 literes zárt ládába szerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Pioneer autóhifi
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest