- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lusu
aktív tag
-
PiciPeti
őstag
válasz
Odyssey #54865 üzenetére
Jó hír: 150-ből már simán meglehet az, amit szeretnél...
Én így csinálnám:
Elsőnek fejegység. (amit linkeltél teljesen jó, ha tetszik, itt nagy különbségek nincsenek)- 4 csatis erősítő, ami meghajt egy érzékenyebb ládát.
Pl.: Phase
Roki (kicsit túlárazott, lehet belőle alkudni talán)-Első szett: (Itt bajban vagyok, mert nem nagyon láttam mostanában ide illőt használtan, úgyhogy újakat linkelek)
Pl.: Kicx (inkább veretős zenékre)
Hertzvegyes zenékre, de inkább az elektronikus irány
Rainbow Igazi mindenes-Kábelezés: ~30-35e.
-Ajtószigetelés: ~15e Hanno PF830-al
-Első fázis vége-
- Sub, ami illik az elejéhez...
-
simi811118
aktív tag
válasz
Odyssey #54856 üzenetére
Szia!
Lesznek itt a csoportban nemsokára ajánlások, úgyhogy azokat hanyagolom, de néhány megfontolandó gondolatot megosztanék.
"Egy olyan középszinttel beérem." : nos, ez neked is és nekem is és mindenkinek mást jelent. Középszint nekem, de lehet neked már a "mi a tököm kerül rajta ennyibe" kategória.
Árakat, illetve ráfordítandó összeget szabjunk meg, könnyebb ajánlani úgy valamit."nincs abszolút hallásom és nem komolyzenét hallgatok úgyhogy nem tervezek 659ezerért hangot venni az autómba" nekem sincs abszolút hallásom, és nagyon ritkán hallgatok komolyzenét, de ha jó rendszer van, azon bármelyiket szívesen hallgatja az ember. Ha szar, akkor azon !főleg! a kedvenc zenéje fog szarul szólni.
És sajnos egy jó rendszerhez pénz kell, mese nincs. Szarból sem lehet várat építeni." Szép magas hangokat és erős mélyet szeretnék az autómba" : A hallható hangtartomány 20Hz- 20kHz. Amit linkeltél, mélynyomó és erősítő, nos, soha nem fogja neked szépen megszólaltani az egészet. Sőt, a sub 20Hz - 60Hz között "játszik" leginkább. Akkor hol marad a többi hang? A 60Hz -től a 20.000Hz-ig?
egy jobb fejegységtől és egy subládától nem lesz jó zene az autóban. Főleg, ha szép magas hangokat is akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest