- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
sailon #77199 üzenetére
Attól függ, milyen anyagod van, nem megfelelő minden mindenhova (vannak specifikus anyagok).
A 3 ajtós esetében az ajtók lesznek a legfontosabbak, oda elég sok anyag el fog menni.
Utána a kerékjárati íveket csinálnám, onnan jöhet sok zaj még. Aztán meglátod, mennyi marad... -
Lusu
aktív tag
válasz
sailon #75415 üzenetére
Szia!
Használt játszik? Mert Helix DSP-k vagy Zapco DSP-k vannak ennyiért, igaz nem HDSP-V
De azt a medialejátszót használni a directorról amúgy is nehézkes. Szerintem telefonról TIDAL, BT-n keresztül bőven kielégíti a napi felhasználási szintet. Ha pedig optikát vagy koaxot szeretnél akkor telefon USB-re akasztani egy külső eszközt (leginkább DAC-ok) amin van a szükséges kimenet és kész is. Persze nem egy beépített dolog, de jól működik.
Alternatívaként vannak erősítőbe épített DSP-k is, pl az Axtonnak, amit ismerek, használható szoftverrel és 100 környékén már vásárolható (audison mindenképp kerülendő)
Ja persze vannak erősítőid...
BT-nél annyi a lényeg hogy Aptx-es legyen, az már bőven jó minőséget nyújt. Nekem legalábbis az aktív 2 út Alpine 9887r fejű rendszertől szebben szól. Szerintem a Keniben csak a telefonhoz való alap BT van.
Ha már építesz és DSP-t használsz, kezdd rögtön 3 úttal, sokkal könnyebb egy tisztes hangot összehozni.
Szerintem RCA nem fog annyiba kerülni, főleg, ha DSP-zel mert akkor kb 50cm hosszúak lesznek
Ha tudsz angolul Youtube PSSOUND videóiból nézegess, lejátszási listák is vannak, sok hasznos infót megoszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest