- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
Simán át lehet azt húzni ott, vagy valami puhább (pl sárgaréz) dróttal, vagy olyan üvegszálas behúzóval amit a villanyszerelők használnak.
Ha nagyon nem akar sikerülni, akkor a műszerfal alatt kb bárhol el lehet dugni, lényeg hogy ne motorvezérlőn, vagy biztosíték/relétáblán legyen, mert akkor gerjedhet a magas.
-
-
Ear001
addikt
Az elmélet valóban az, hogy az akku és az erősítő saját puffer kondijai között tehermentesítse mindkettőt. Jön egy jó nagy jel, elsőnek kiürül az erősítő tápja, aztán a kondi, aztán az akku, és ahogy kisebb teljesítmény kell, szépen visszatöltődik minden. Ez hangban az lenne, hogy nem dől össze hangos részeknél sem, a tér nem változik több hangszer belépésénél sem, stb.
A gyakorlatban viszont a plusz kondi "lassúsága" miatt gyakran az van, hogy kiürül az erősítő puffere, aztán a kondi, aztán az akku, de az már rég visszatöltődött, meg az erősítő kondijai is visszatöltődtek volna, de ott van az a böhömce pótkondi, ami csak szívja-szívja az energiát. Az egész zene néha furán belassul, komótos, unalmas lesz, kevésbé definiált, a mély ide-oda vándorol stb.
Persze vannak sok kicsi, "gyors" kondiból kirakott nagy kondik is, meg többféle technológia létezik, függ a jelenség az erősítő felépítésétől, az alkatrészeitől, korától, az akkutól, generátortól, kábelezéstől, de a dolog nagyon nem ilyen egyszerű. A tapasztalat azt mutatja, hogy az olcsó plusz kondik inkább ártanak a hangnak.
-
troll81
addikt
egy szintre törekedj a rendszerben.akkor lesz igazán jó.
Táp témában én még nagyon szüz vagyok erröl sehol Sem olvastam csak az ofc réz kábeleket ajánlanám én ha találsz olyat ami tényleg az.kb 2000 ft tól van métere a vastagsággal az ár is nőA szigetelést én ki akartam hagyni mivel csak 3 ajtós,de 20k-t ha megér akkor természetesen szó lehet róla
ezt ne hagyd ki semmiképp. nem érdemes nem leszel elégedett ha kihagyod.
Mélyre nem sajnálnám a pénzt,de persze csak addig amíg az erösítö bírja. nem igazán erőltetném azt az erőt láda hajtására.inkább egy aktiv fej és szett hajtására.
-
törölt tag
Nézz rendes tápot,legalabb 35-öst. A Gladen tapját felejtsd el,en is sokat ajanlottam,de sajna az is tele aluval
a hegesztő madzag is csak kompromisszum.. szerintem ne ezen sporolj. Az ajtok szigetelesere (minimum azt szigeteled) legalabb egy 20-ast különíts el. Az az erő elboldogul eleg sok szettel,ha találsz hasznaltan keress,néha felbukkan egy egy jó (rainbow,as phase, pl most is van fent, rca-ból olyan 10/darab mar jokat tudsz venni. Fej 50 magassagaban uj Kenik,és Jvc- k vannak,amelyek ki fogják elégíteni az igenyeidet szolgaltatasokban es hangban is. Ha feljebb gondolkozol,akkor hasznalt 80 prs. Ez 70 magassaga. Sub. Ez egy jó kerdes.. egy Jl pl nem lehet baklöves,bar a nagyobb szeriakhoz annak az erőnek a hátsó csatornapárja karcsú.. audio system xion, hx szeria pl jo lehet. De egy rainbow, is.. de nagyon hosszú a lista.. attól is függ,hogy mi van epp a piacon jo arban,ami beleillik neked a rendszeredbe.
-
sanyika987
aktív tag
Szett : kicker ccs 674 amit ajánlanèk derèk kis szett
Fejesben nem tudom mik az elvárásaid azt írd meg bár èn 30k nál többet feleslegesnek tartok kiadni egy 1dines fejèrt
Illetve a mèlyet is eről az erőröl hajtanád vagy esetleg külön szeretnèl arra?
Ha eröl szeretnèd ès elektronikus zene akkor egy alpine reflext ajánlanèk konkrèt tipusa nem jut fejembe
Ha külön erő akkor izmosabb mèlyet ajánlanèk kb 5-600w rms el
Ehez a szetthez ez a max ami (szerintem) passzol
Troll81: emlitheted nyugodtan mert kisèrletezős hangulatom van lehet ki próbálnèk párat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest