- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
b.janko #5957 üzenetére
Önmagukban a Bose termékek nem rosszak, de az autóhifihez köze nincs annak, amit produkálnak. Talán surround rendszerként, DVD-lejátszóval és monitorral jók lehetnének, de nem annyiért, amennyibe kerülnek.
Az nem is lenne jónak nevezhető, ha bármiből, mélyből, középből magasból túl sok lenne. -
orbano
félisten
válasz
b.janko #5946 üzenetére
ez nem eltolja a színpadot, hanem megszűnteti. nem csak azért kell egy helyről (vagyis 2) jönnie a magasaknak, hogy elölről halljad, hanem azért, hogy fázisban is stimmeljenek. ha 4 magasod van, külön helyeken, az életben nem lesz szép tiszta hangod. különösképpen nem egy kicsi, zárt, üvegekkel borított térben. hidd el egy szimpla első szettel is lesz diszkó a kocsiban...
-
orbano
félisten
válasz
b.janko #5940 üzenetére
- az element szettet kiveszed hátulról és beteszed előre. első szett kipipálva
-fejnek "kukázol" egy Pioneer P88RSI-et, a legdrágább amit láttam eladót 45e volt, kis türelemmel találni olcsón (most ment el egy 32ért, ettem is a kefét)
-A bükkfa szerintem jó dolog, csak azért járj utána, hogy hogyan is érdemes dönteni, biztos vagyok benne, hogy nem mindegy a pontos elhelyezés, panelkialakítás
-Makk audiót ahogy láttam értelmes hifista nem vesz. Sőt, nagyon sok felkiáltójellel nyomatéskoítva beszélnek le róla.
-a villanydrótot felejtsd el. tisztességes autóba való kábelt tessék, ami megfelelően szigetelt, hajlékony és nem törik. ez nem home hifi (sajnos), itt kicsit strapábbnak kell lennie mindennek. -
orbano
félisten
válasz
b.janko #5909 üzenetére
a dimensionök az árukhoz képes nagyon jó cuccok. a JR-t meg nem véletlenül javasolják, mert b*zi jó cucc, csak az alá drága rendszer kell, különben fölösleges. ráadásul a gyári magasa szar, a pro xt2 meg 30k+, úgy meg mindjárt nem olyan olcsó.
a az element mellett döntenél, mindenképpen hallgasd meg valahol passzívban. kzéptájt kiemel kicsit, nem biztos, hogy tetszeni fog. bár sokan nem tudták megmondani mi bajom van vele -
BBéci
legenda
válasz
b.janko #5903 üzenetére
"Nekem talán jobban is tetszik az, ha a színpad az utastérben van."
Hallottál már olyan rendszert, ahol a motorháztetőn volt a színpad???
Kétlem.
Akkor viszont mi alapján jelented (TALÁN) ki, hogy neked nem az tetszik???
Melyik koncerten énekel tőled egy méterre az énekesnő??? Bár hátsó koaxokkal inkább melletted énekel, mint előtted. -
G.Zs.
senior tag
válasz
b.janko #5903 üzenetére
Én az AS X-Iont tudnám ajánlani 40K környékén. Én ezt a szettet sokáig egy Alpine 3544-el hajtottam, ami 2x150W valós RMS 4 ohmon, és simán bírta. Ráadásul elég érzékeny is, így kicsi erősítővel is hajtható, no meg a hangja is szép. Szóval én mindenképp számításba venném.
Az általad felírtak közül még a Hertz-et mindenképp meghallgatnám. -
orbano
félisten
válasz
b.janko #5903 üzenetére
eddig volt rendes bitumenezés?
ha eddig fejről ment, és most megkapja a cucc ezt az erősítőt.... muhaha, végtelenszer erőteljsebb lesz a hangja. azt hiszem a <10watt az 50watt ellenében mindent elárul
a színpad és a nagy hangerő nem zárja ki egymást: ilyenkor tesznek be előre dupla 16-os mélyközepet
szétcibálni pedig ezzel az erősítővel nem fogod egyik szettet sem szvsz.
tapasztalatom nekem sok nincs, csak a dimensionnel, mert az van. szépen szól, bár most még az alpine fejről hajtva nem vagyok megelégedve, kissé harsány. de ma jön bele (remélhetőleg) a pio fej, azzal barátibb hangja van. meghallgatok egy kis metallicát meg női éneket aztán megmondom a tutitbár a múltkori próbán nagyon kellemes volt, csutkára tekert hangerőn tomboltam a kocsiban Van Halenre
mondjuk a csutka kb 30%-os gaint jelentett az első szettre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest