- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
bigbadforty #45448 üzenetére
Az építést nem tudom mennyiért oldják meg (nyilván szakember függő és az átalakítás mértéke is befolyásolja). 20-22 körül indul a használható komponens szett kategória, használtan ennyiért (vagy kicsit többért) rá lehet futni finomságokra is. 4 csatornás erősítő használtan 25-30 között már értelmes is akad, sub mondjuk 20 környékétől, szintén használtan. Ehhez jön még a kábelezés, 10e környékén megoldható.
"Nem akarok elszállni, egy szolid de szépen szóló rendszer teljesen elég, E90-es BMW-hez nekem annyira nem illik a nagy dübörgés."
A fórum tagjainak többsége szintén szolid, de szépen szóló rendszert igyekszik építeni, de ez a fogalom nagyon tág.
mandras81: Igen, hallottam róla, hogy Kaposvár nagy központ, meg Sopron is, itt a környéken. Csak akkor oda-vissza kellene utaznom + szabadnapot kivennem. Az meg már sok hűhó.
Olyan, mintha meg lenne kötve a kezem, nagyon idegesítő. Szétszedtem a műszerfalat, küszöböket, behúztam a kábeleket, erősítők is betéve, kábelezve, de addig nem akarom összerakni, amíg nincs minden a helyén. Szóval 1 hónapja így használom a kocsit, amit nem szeretek. :/ A fejegység se megy be a sok kábeltől.
Az ajtók gyárilag szigeteltek, azt óvatosan kell lefejteni róla, bituzni, a hangszóró kábeleket behúzni az ajtóba, a patentokat se szeretném letörni, a kiemelő keretet is méretezni kellene, stb stb.
-
LógaGéza
veterán
válasz
bigbadforty #45444 üzenetére
A teljesség igénye nélkül: Hertz/Focal/Audio System/Kicx amik könnyen elérhetők és jobb minőséget képviselnek - igazából ha mondasz egy árkategóriát, hogy kb mennyit szánsz rá (új/használt), akkor lehet tudunk ajánlani valamit
-
vasi89
őstag
válasz
bigbadforty #45438 üzenetére
Nem úgy van mint E36ban? Az ajtóban csak magas sugárzó van és a lábtérnél van a mély-közép. Emiatt vagyok meglőve de nálam az nem opció h kárpitot vagdossak, illetve a lábtérnél is pont a lábpihentető mellett van a hangszóró így a kiemelőkeret sem oldható meg. Mindenesetre hülye megoldás. E46ban tényleg jobb de akkor visszatértek a régi hülyeséghez
-
Osynho
addikt
válasz
bigbadforty #45438 üzenetére
Előre, az ajtóba, 1 mélyközép, A oszlopra magas sugárzó (komponens szett), csomiba mélyláda, ezeket egy 4 csatornás erősítőről hajtani. Gyári fejet cserélni. Ajtókat bitulappal szigetelni.
Többféle megoldás létezik, érdemes google-zni, youtube-ozni. Vagy a zseb helyére is lehet tenni, úgy több a hely, de nagyobb átalakítás kell.
mandras81: Használom a BT-t, de még fejről megy a gyári hangszóró (
). Az előző autómban a Kenwoodot váltotta (aktívan), de már nem emlékszem, hogy kellett-e állítgatnom valamit, vagy egyből szólt a 4 csatorna. Azt tudom, hogy én is ráfutottam erre a hibára, csak a magas szólt, aztán megtaláltam ezt az opciót. De akkor az még a Kenwood menüjében volt.
-
Osynho
addikt
válasz
bigbadforty #45433 üzenetére
Ha jól tudom abban kis méretű hangszóró van az ajtó teteje felé, a kárpitra rögzítve, mögötte zárt lemez. Amíg ez van benne, addig jól nem fog szólni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bigbadforty #45431 üzenetére
Mikori 3-as? E90-be úgy tudom az uDimension-nek van komplett hangszórórendszere, amit csak ki kell cserélni a gyáriakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest