- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
mert gondolkodóba estem ha van erősítőd és ugyebár a hátsó pár hangszóród sistereg....akkor nem feltétlen fejegység de még csak nemis végfok inkább valami zavarás jön vissza az RCA kábelen mert általában az rca a hátsó kimeneten szokott lenni. én lehúznám a helyedban az erölködőről és meghallgatnám, hogy csinálja-e
-
Pubszon
veterán
Mivel a fej hajtja ezeket a hangszórókat, ezért a lejátszónak van vmi zajszűréses hibája.
Ha a generátornak lenne baja, akkor minden hangszóróból hallanád, nem csak a hátsóból.
Mert ha csak a myélyből hallottad volna, akkor meg az erősítőnek lenne baja.Azért nézd meg a hangszórókábelt is, mert lehet az testel le vhol ahogyan Feel good írta.
-
feel good
aktív tag
Én se értek hozzá, annyi hogy a sajátomat összerakom..
Amikor utoljára ilyen problémám volt, hogy belehallatszott a gyújtástól kezdve minden a zenébe, akkor a testtel volt gond.
Egyszer pedig azzal, hogy a tápkábel és a jelkábel egymás mellett futott. Na azóta az egyik az egyik küszöb mellett megy, a másik a másik szélen. -
Pubszon
veterán
Vidd el mondjuk egy TV szerelőhöz vagy vmi hasonló foglalkozásu emberkéhez aki meg tudja csinálni.
Artika A Mac-nek az alsókategóriás erősítői nagyon rosszak, persze attól is függ hogy mennyiért jutol hozzá. Ugy tudom hogy ebbe az erősítőbe van egy kis ventillátor ami engem speciel nagyon zavar. Meg nagyon kis teljesítményü, ennyiért minőségebbit kapsz.
-
Side_
aktív tag
1. van-e rca kimeneted? Ha nincsm akkor nagyjel-kisjel átalakító kell - de ezzel ki is lőtted a hátsó hangszórókat - mert valamiből ugye át kell alakítani.
2. Aztán kell egy erősítő is - a szubnak - meg ugye maga a láda is.
Fejről nem lehet ill. nem is érdemes hajtani szubot, mert a 10W valós rms kicsit kevés neki. Főleg, h a mélyhangoknak nagyobb energia kell, h ugyanolyan hangerőn halld őket, mint a magasabb frekvenciájú hangokat.
...jah, és 3. a kábelek.
alsókangon rca - 1-2e, tápkábel -5e, láda - ~20e, erősítő 15-20e. De ez tényleg minimálkoncepció.
Egyéb kérdéshh? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest