- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72886 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségeteket. Úgy néz ki, hogy több hónapos problémát sikerült megoldanom veletek.
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72866 üzenetére
Nincs mit. Nem fogod megbánni. Ténylev bitang motyó
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72864 üzenetére
Nagyon jo cucc az a dls a5.... Sajnos szivem szakad meg de en mar jövöre nem autóhifizek, mar 2ünnep közt bontom ki a hifit a kocsibol, sajnos mennie kell most
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72861 üzenetére
Dls reference 200 is van fön jofogin 4 csatis szettre ez kisebb kat mint a dls a5 viszont olcsobb is 35penz, ha van monod es szamit a zsebednek a 20eft.
Ha ez is sok akkor signat ram es azert mert olcsobb a signat nem szarabb!! -
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72858 üzenetére
Amugy miert nem jó ha 2 erősitő lenne? Nem ertem...
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72858 üzenetére
Elég. min 35 tap kell neki,ki kell szolgalni faszan,meghálálja.....minőségi cuccokból epül fel..... No meg min 2,5 hangszorokabelt neki
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72850 üzenetére
Dls a5 3csatis 2x100w+1x300w 55ert van jofogason csavarok hianyosak ugy hirdetik ő az a cucc ami gatyara veri az lrx-et. Csak halkan jegyzem meg hogy sokkal komolyabb hangszórokat erdemel a dls igy lenne stabil alapod ami köré erdemes epitkezni. Tapasztalatbol tudom dls a4 es dls a3 parosomhoz hasznaltam anno hertz mille melykozepet scan magasat aztan jbl gti melykoözép scan magas es jelen volt az aliante sub
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72847 üzenetére
Pontos tipust? Szetthez subhoz erősitőhőz.?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72844 üzenetére
Ja es jofogason hirdetnek egy hertz hsk165 szettet 30eft ert az pl sokkal jobb mint az esk, de meg kb 30_35 ert a morel tempo6 szett is jóféle, csak a morelhez kell a kraft, hertz hsk könyebb meghajtani
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
kiszpista900 #72844 üzenetére
Helló!kinek mi a jó hang, nekem a scan speak szettemhez pl nagyon jól illeszthető volt a mac audio aliante 10 sub, viszont a Ciare cw329 sokkal de sokkal jobb volt minkettő subot hallgattam sokaig audison vrx erősítővel mely igen igen beteg árba mozog, de ami a lényeg hogy tized aron sokkal jobb volt mindenben a signat ram erősítő........signat rambo erősítő pl ugyan az mint a ram, csak a rambo 6ch is....ami nagyon fontos a minőségi kábelek, táp, hangszóró es rca hozzajuk. Lrx4.300 volt, szerintem gyenge hangra nem rossz csak gyer
-
troll81
addikt
válasz
kiszpista900 #72842 üzenetére
ez az a resz ahol semmi sem lesz olcsóbb. nagyobb erősitő nagyobb dinamika ha jo a minőség is hozzá.
ez erositot ha maxra kihajtod melegedni fog.nem az a lényeg hogy kihajtsa ehanem az hogy torzitásmentesen működjön úgy hogy elégedett legyél és ne tiltson le a melegedés miatt az erősítő
ez ugy kivitelezhető ha nagyobb az erő és csak 65% van pl
miért ragaszkodsz ahhoz a ládához?? -
troll81
addikt
válasz
kiszpista900 #72839 üzenetére
Akkor ha meg vagy elégedve a sub részel tudom bonyolult de en egy, rendes olcsó jó minőségű 2 csatisal támogatnám a szettet. Azert nem mindig jo a kisebb erősítő ha be állítotod rendesen,vagy maxra ahol nem torzul a jel akkor melegedni fog mert a vegletekig hajtva van. Példa az 1000 subot hajtottam 1.5kw erősítő vel 4 ohmon. Az erősítő se melegedett el, es a sub se kapott torz jelet. A kiszemelt erősítő [link] itt látod ez mert adat. A sedan ban több erő kell h at szóljon rendesen
-
troll81
addikt
válasz
kiszpista900 #72837 üzenetére
Na akkor ami hidalva tud 4 500 w ot az nem 50 e. A hifonics 9404 volt 400 420 körül. Amit tudott igen minden 4 csatornás működik 2.1 ben azert van a sok filter meg kapcsoló rajta.
Mi a gyenge? 2x 80 w be zenélsz egy házat. Nem lenne combos. De ez fugg sokminden től. Kombi v sedan? -
troll81
addikt
válasz
kiszpista900 #72835 üzenetére
Milyen hifonics volt?
egy erősítővel akarod megoldani akkor. Jobb a 2 pedig. Azokhoz a zenékhez valami combos 4 csatornas elegendő lenne. Hertz soha nem volt audisonom van. De csak 4x40 w
csak sajat reszre mert vagy 30 eves.
-
troll81
addikt
válasz
kiszpista900 #72833 üzenetére
Szia milyen karakterű erősítő t keresel. Mennyiert? Ha be állítotod az erősítő t akkor általában monden rendben van.
-
BBéci
legenda
válasz
kiszpista900 #72831 üzenetére
Mi az a Lada? Szovjet/orosz autó?
Négycsatornás erősítőt használunk leggyakrabban, kettő hajtja az elülső szettet, a másik kettő hidalva a szubládát.
Konkrét ajánlatot majd mások írnak, nem ismerem, nem követem a kínálatot. Itt olvastam sok remek vételről, új korukban 100000 forintos erősítőket vettek használtan 25-30000 forintért.
Kábelből minőség alapján választunk, nem más szerint. 1,5 négyzetmilliméteres elegendő a szetthez, 2,5-ös a mélynyomóhoz.
Nagyon fontos a tápkábel helyes megválasztása, ami anyagminőségre és vastagságra is vonatkozik. -
BBéci
legenda
válasz
kiszpista900 #72829 üzenetére
Összehasonlíthatatlanul jobb hangot lehet elérni végfokkal, ez annyira egyértelmű tény, hogy nem is értem, miként merülhet fel kérdésként.
Nem muszáj 70000 forintot kiadni rá, ha nincsenek audiofil igényeid. A kétharmadáért kapsz megfelelőt, természetesen nem újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest