-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lacielvtárs #72459 üzenetére
Igo-t hivatalosan (bármilyen meglepő is) a GooglePlay-ről tudsz telepíteni. A program kipróbálása ingyenes, csak utána kell fizetni (akkor sem a programért, hanem a térképekért).
A HERE WE GO navigáció ingyenes, de offline módon csak úgy működik, ha letöltöd a hozzávaló térképeket előre a fejegységre (a térképek letöltése is ingyenes).
Ha a fejegység (közvetlenül, vagy telefonról keresztül megosztott netről) tud csatlakozni az internetre, akkor használható rajta a waze, vagy a GoogleMaps is.
-
dmad
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #72459 üzenetére
Szia.
Benéztem...
Ez egy Androidos fejegység, szerintem simán - mint egy telefonra - telepítheted bármelyik navi programot.
Androidban nem tudok segíteni, nem ismerem a rendszert.
Szerintem felmásolod az sd-re a telepítőt, és telepíted. -
dmad
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #72457 üzenetére
Nagy a valószínűsége, hogy Mobilenavigator könyvtár, és indító fájl kell neki.
Vagy keress a menüjében olyat, hogy navi path....ott lehet megadni a könyvtár helyét ahonnan fut a navi. -
Gyumadár
tag
válasz
Lacielvtárs #72453 üzenetére
Nagyon kicsi az emberiség azon halmaza aki látott és ismeri ezt a fejegységet. Ez a kérdés pedig elég típusspecifikus, nem valószínű, hogy kapsz rá érdemi választ. De ne így legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest