- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojti175
tag
válasz
Alvin_ti4200 #52096 üzenetére
kenwood kdc-6051? nekem ilyen van, hardveraprón láttam is most eladót... nagyon sokan dícsérik..többek közt én is
-
válasz
Alvin_ti4200 #52116 üzenetére
Vegyel p99rs-t, abban 31 savos eq van
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #52102 üzenetére
Ha R90BT érdekes lehet, keress meg.
-
válasz
Alvin_ti4200 #52102 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy az a legjobb, ha az eq-t 0-n hagyod és az összes hangzásjavító/manipuláló dolgot kilövöd (loudness megabass stb.).
-
válasz
Alvin_ti4200 #52098 üzenetére
De egy JVC R90BT is belefér használtan a keretbe, több funkció, kicsit visszafogottabb hang az előzőekhez képest, de ebben is van időkorr és sokáig elég lehet
Van is eladó jelenleg a piacon.
Asszem rs2-t is láttam facen nem olyan rég eladót.
-
válasz
Alvin_ti4200 #51866 üzenetére
Szia! En a kovetkezoket javaslom. Vegyel egy regi kozep-felso kat.-os fejegyseget, alpine 9853, sony 7750, kenwood 8531 stb., amin ugyan csak aux van, de nagyon jo hangjuk van, korabban a csucs ligaban jatszottak. Mivel idosek es nincs rajtuk usb, megkapod oket 15-30 kozott siman. Zsugazz a faces sq hifi csoportbol bivaly erositot, 15-25 kozott. Utana szerezz be egy kicx pro 6020 hangszoro szettet, ez ujonnan 40-45 korul megy, hasznaltan 25-35 kozott. Epittess Gulacsi Zolival hozza egy normalis ajto panelt, ez 40k lesz. Ajto szigeteles, kabelezes, beepites 35-40k korul meg lesz. Az erosito nyugodtan mehet az ules ala. Mindez meg lesz kb. 130-180k-bol turelemtol es szerencsetol fuggoen. Cserebe lesz egy jo hangu rendszered, amit konnyen tovabb tudsz fejleszteni es lada nelkul is lesznek melyek az autoban.
-
orbano
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #29284 üzenetére
nem tűnik túlzottan vészesnek így elsőre
bár elég kevés a hely a rács alatt, de a többi az sima liba
-
orbano
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #29282 üzenetére
Nem nagyon vannak ilyenek... Esetleg kérdezd meg Szakállt (gulacsigalery.hu, be tud-e oda szerelni egy normál 16-os szettet, és ha igen, mennyiért. Lehet jobban járnál ha beszereltetnéd a radiont oda... (a srácról annyit, ha lexusom lenne, azt is rábíznám).
-
k-feri65
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16593 üzenetére
Meg......és semmi zsir meg szilikon meg ilyen müszerfalápoló ne legyen rajta....azok tudnak még csodákat okozni
-
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16591 üzenetére
Szia!
Van amelyiknél+ van 1 pici panel a nagy mögött a poti felé.Ha,nem akkor a fő panelen
van egy pár nagyobb "bumszli" az megy rá a multi potira.Na,ezt kellene megmelengetni,de csak ésszel.Az, nem világos még számomra,hogy amikor Usb-re váltottál,volt-e a cd meghajtóban lemez
A Pio 5100-nél volt,hogy az előbb említett szitunál meg gajdult az Usb-
vezérlő és szinte dettó ugyanez a hibajelenség lépett fel. -
k-feri65
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16591 üzenetére
még mielött totál szétszednéd, a csatlakozót megpucoltad? az előlap és a fej között?
-
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16443 üzenetére
A forrasztás az előlap paneljén(belül) néha megadja magát.
Annyira hideg még nincs
hazánkban,hogy a kijelző ilyet csináljonJa,a forgó potira gondoltam
-
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16441 üzenetére
Ez, ugye a forgó hangerő szabályozóval kapcsol be ki
-
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #10470 üzenetére
Ha, képet dobsz ide a kábelkötegről meg tudjuk mondani sac/kábé elég lesz-e a táp kábel vastagság a Pájó-nak(a csomi tartóban oldalt megleled)
A sub elhelyezés is autó függő, van amelyikbe így hozza a formáját 1 másikban meg másképp,de azért nem lesz nehéz megtalálni a helyet számára -
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #10467 üzenetére
A gépesed ferdehátú valóban ezekben minden sub beleértve ezt is jobban ki tudja magát "futni" mint a sedan kialakításúaknál
Mivel nálad eredetileg ki volt(van)építve a cd váltó működtetéséhez szükséges vezetékköteg,beleértve az Rca(jel) + -(táp)nyert ügyed van,mert ez a Pajo 10-15 Amp-ert vesz fel fullon.Tehát, nem valószínű, hogy vastagabb tápkábelt kéne behúznod hátra. De, azért meg kellene nézni milyen vastag a kötegben a tápkábel
1 autó villamossági szerelő se perc alatt feldugózza a jel (Rca) kábelt(4 db ami már benne van a kötegben )
Aksitól is mehet az áram, meg a kapocs tábláról is,mint jelen esetben nálad (cd váltó cable) -
Peti66
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #10465 üzenetére
Szia!
Szerintem, telefonálj körbe az Autohifi bolt.hu partnereknél(már persze akinknél van készleten) és,ha ki vagy kábelezve hátra teljesen szerintem nem lesz akadálya, hogy a rendszeredbe beillesztve is meghallgathasd
Ahogy néztem az e papír.on, nem rosszak adatai(101db érzékenység) ez jó hatásfokot sejtet80hz-en a leghangosabb gondolom a reflex volta miatt
Príma kidolgozású a táv-ja is
Sedan-ba, mondjuk én nem raknám(főleg hátra) mert annál már nagyon haloványan muzsikálnade, ferde hátúnál szépen aládolgozhat az első szettnek,vagyis akár szépen kiegészítheti a hangképet túlzásoktól mentesen
-
BBéci
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #5220 üzenetére
Még nem találkoztam vele, viszont a képe és a leírása alapján figylemreméltó, komoly szett.
LG fejegységet semmi pénzért nem vennék, közük nincs az autóhifihez. SZVSZ. -
G.Zs.
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #3670 üzenetére
Szerintem ilyet vegyél. Igaz, nem idei fejlesztés, de nagyon szépen szól, 2pár RCA a későbbi bővítéshez, alul és felül áteresztő szűrő a szetthez és a subhoz stb.. Nálam egy évet lehúzott hibátlanul, majd eladtam és a haverom is nagyjából annyi ideje nyúzza.
Bár nem biztos, hogy valóban kapható még, de ha igen, akkor egy kategóriával jobb fejed van a másik Pio-nál ugyanannyiért.
Pioneer DEH-P40MP -
Oibacsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3673 üzenetére
én megpróbálnék egy kenwood-ot....
-
(jan)
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3673 üzenetére
személy szerint JVC... de ne hallgass rám !
-
(jan)
őstag
válasz
nemtom... de ÉN pio fejet nem vennék....
nálam elásta magát mióta haver kocsijába audio cd-t nem vitte rendesen
-
fero02
nagyúr
válasz
Szvsz igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest