- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8engines
tag
Szia!
Elég problémás így a távsegítség. Senki nem akar neked látatlanba átkötést ajánlani, hogy esetleg miatta (vagy önhibádból) szétküldjed a hifi-t, vagy akár leégesd az autót.Számomra az jött le, nem igazán értesz hozzá. Javaslom, keress műszaki embert aki megoldja a gondot, vagy ha Te szándékozol véghez vinni, előtte olvass még rá a témákra, keress rá videókra.
-
BBéci
legenda
A Pioneer AVIC fejegységek a csúcsot jelentik, az Androidos kínai csodák a fasorban sincsenek hozzájuk képest. Tehát szerintem rosszabbul járnál a cserével.
Elvileg és gyakorlatilag sem tud többet 4x15 wattnál, de könnyen lehet, hogy kevesebb.
Konkrétan mi a bajod a Pioneerral? -
PiciPeti
őstag
Annak a ládának szerintem 2 Ohm lesz az eredője. Ahhoz, ennyiért itt egy jó erősítő: Massive
Ár-értékben szerintem igen jó.De én se ajánlom ezt a ládát gyári rendszerbe. El fog nyomni mindent, fárasztó, és zavaró hangja lesz. Ilyen célra egy 30-as, zárt sub sokkal inkább megfelel.
-
peti85
senior tag
-
Osynho
addikt
Nem, szobában is jobb, ha nagyobb az erősítő. "Kilőni" túlterheléssel lehet (vagy alulméretezett erősítővel), de az a felhasználó hibája, nem az erositőé. 120w-os ládát nyugodtan hajthatsz 200w-os erősítővel, nem kell csutkára tekerni.
2 nyomó van a ládában, mind a kettő 4ohmos, párhuzamosan kötve 2ohm lesz. Ehhez monoblockot nézz. Mondjuk én is inkább 1db komolyabb nyomót vennék.
-
peti85
senior tag
A Bose hangrendszerrel szerelt Mazdákban "kisjel" jön ki a fejegységből, az megy a gyári erősítőbe és onnan a hangszórókba. Inkább a fejegység mögötti csatlakozón lévő hangszóró vezetékekre kellene egy csatlakozót tenni és onnan az új erősítőbe küldeni a jelet.
Hasznos oldalak:
[link]
[link]
Ajánlom ezeket a Mazda 6 fórumokat, sok hasznos infóhoz lehet jutni. -
simi811118
aktív tag
60Eft-os ládát tizenezres erősítővel hajtani....Szép halála lesz a ládának.
A láda 2 ohm (ugye mivel 2db 4ohmos sugárzó van benne párhuzamosan kötve) tehát 2 ohm stabil (5-600Wrms teljesítményű erősítő kellene) Ezt leginkább csak a monoblokkok tudják, amik ebben az osztályban inkább 30-40 körül indulnak (plusz ehhez már combosabb vezetékelés is kell, ami maga lesz csak vagy tizenpár ezer Ft.)
(((Biztos kell ekkora láda? - főleg ha csak kiegészítésnek kell)))Kondi minek is kell? Egy Mazda6-osban gondolom nem 36Ah-s akksi van.
Fordíts az arányon. Legyen egy 4-500Wrms erősítőd, és köss mögé egy 3-400Wrms 30-as reflex subot.
Sztem gyári hangszórókhoz (még ha Bose is-bár én még nem hallottam olyan gyári Bose-t ami lázba hozott volna) bőven elég lenne az amit írtam.---- Kivéve ha utcazenélni akarsz - márpedig ez a láda amit linkeltél, kb arra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest