-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
szgaborsz #37829 üzenetére
Nekem a jvc fejes hangerö gombján volt gyárilag egy pici karc. Mondjuk ezek a fejesek olyan gagyi müanyagból készülnek, hogy nagyon karcgyüjtöek.
Ezen kívül amit vettem most erösítöt MM-ban, azon is volt egy kis karc. Vissza is vittem volna, de már nem volt készleten több és amúgyis hogy bizonyítom, hogy már ott volt. Meg amúgy is jó árban volt
Amúgyis takarásban van, túlélem...
Runner125
Fogtam 3db 5x5-ös stafnit, méretre vágtam, eggöl 2db-ot odarögzítettem az alvázhoz (elöször nem akartam lefúrni, de mikor láttam, hogy ott áll ki belöle gyárilag egy csavar akkor elfér még 2db, illetve alul pont egy erösítö nyulvány van, így nem közvetlenül az útra néz a lyuk, még van egy lemez ami véd a sótól) aztán erre rögzítettem az erösítöt. Stabil, meg sem moccan.
Esetleg még azt tudom javasolni, hogy a szönyeg és az alváz között van egy szigetelö anyag (legalábbis nekem ott a gyári), azt kiszeded, a helyére egy osb lapot tolsz és arra fúrod rá a rögzítö stafnit. Így mondjuk nem lesz atomstabil, de ha ütközöl vagy rallyzol akkor sem fog kiesni. Mondjuk érdemes az osb-t lekezelni, ne ott rohadjon el a párában. -
Adonimus
senior tag
válasz
szgaborsz #37372 üzenetére
Újonnan:
fej: Pioneer ui160 18.000ft
hangszóró: As MX 165 Plus 20.000ft
kábelszett: Crunch 8.000ft (+rca ha kettő kell Renegade 1.500ft, Crunch 3.000ft)Használtan:
4 csatis erősítő: 20-25.000ft vagy külön 2 erősítő: 2x 10-15.000Ft
2 mélynyomó bár én inkább 1 mélyládát(JBL, Crunch, DLD?, AS..stb) vennék 20-25.000Ft85-105e forint összesen.
-
gabber01
addikt
válasz
szgaborsz #37372 üzenetére
Valószínűleg lemaradtam, de mélyláda csomagtartóba kizárt? Kalaptartóba rakni nyomót szerintem hülyeség. Se nem praktikus, se nem jó megoldás. Így is, úgy is elveszti a funkcióját. Milyen autó, mert ha a kalaptartó nem fix, akkor bizony azt fixen be kell építeni.
Árban nincs ilyen ökölszabály. Sőt, ha valamin, akkor erősítőn nem spórolunk.
-
szgaborsz
tag
válasz
szgaborsz #37339 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors reagálást a problémáimra, a vélemények alapján előrébb jutottam. Kiderült, hogy az első szett lehet 16-os, ugyanis beépítőkerettel nem kell átalakítani a kárpitot. Remélem, hogy így már a két 20-as free air mélynyomó már nem lesz sok. Kezdődik a vadászat, fel kell osztanom a 100 ezer forintot a komponensek (fej, erősítő, első szett, két hátsó free air, kábelek) között, szívesen fogadnék javaslatokat is arra vonatkozóan, hogy ezt ti hogy tennétek meg, akár konkrét márkát/típust javasolva.
Üdv:
Gábor -
-
PiciPeti
őstag
válasz
Akkor inkább egy régi 2 utas 20-ast tegyél hátra.Pioneernak,Alpine-nak biztos volt. Legalább fogsz is hallani valamit a zenéből, igaz nagyon nem onnan, ahonnan kellene, meg nem azt amit kellene.
De hogy a dupla 20-as nyomó, meg a 10-es első szett fejről hallgathatatlan pénzkidobás lesz, az biztos....
De mielőtt belefogsz, hallgass meg pár rendszert. Rendes hifit, meg nagyoválos csodát, és döntsd el, mi kell neked.
Beépítéssel foglalkozó műhelyek 30-40e körül csinálnak ajtópanelt, és akkor nem csak egy hsz fog kilógni az ajtóból, hanem ízlésesen be lehet építeni... És onnantól kezdve lesz egy fejleszthető, jó felállású rendszered.
-
válasz
Szia! Ha jól értem előre 10cm-es komponens szettet akarsz hátra meg 2db
mélynyomót? (mélyláda?) Semmit sem fogsz hallani a zenéből csak a nagy puffogást. Ha van 80-100 ezer Ft-od, vidd el egy profihoz, aki csinál neked szép, esztétikus, gyárinak kinéző hangszóró kiemelést az első ajtókba és rakj oda egy 16-os első szettet erősítővel. Ha jó emberhez viszed, senki meg nem mondja, hogy az nem gyári.
Nézd megg őt pl.-> link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest