- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
bozont #45669 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de ha telefonról, vagy külső médialejátszóról hallgatsz zenét, akkor kb. teljesen mindegy, hogy a fejegység dac-ja milyen minőséget képvisel, hiszen a forrásé lesz a domináns (legalábbis, aux-nál tuti így van).
Szóval, ilyen zenehallgatási szokások mellett tök felesleges komolyabb fejet venned, szvsz...
-
Bazsee71
őstag
válasz
bozont #45664 üzenetére
Szerintem ott nem a Kenwood DAC-jában lesz a probléma. Próbáld meg ugyanazokat a zenéket USB-ről közvetlenül a fejegységgel lejátszani. A legolcsóbb darabok is közel úgy szólnak, mint a nagyok, dinamikára, hangminőségre nem nagyon tudok panaszkodni. Egyébként milyen rendszert szolgál ki?
-
geza844
aktív tag
válasz
bozont #44892 üzenetére
Szerintem egy ilyesmi jó lehet: Rockford Fosgate 4600X -- 13 000 Ft
De a többiek majd rámondják az áment (vagy nem), mert én még laikus vagyok itt.
-
Lusu
aktív tag
válasz
bozont #44411 üzenetére
és Kigoi
Volt szembeforgatva a magas és úgy jártam, ahogy már előzőleg is szó esett itt a fórumon, elvesznek a részletek. Hasonló módón ez történik, ha leveszem a magasak hangerejét, a sziszegés jó lesz a teteje meg kevés
Jelenleg felém néznek.
Még azt fogom kipróbálni, amit egy Morel supremo szett esetében láttam, hogy a magasok majdnem teljesen hátrafelé szóltak. (csak legyen időm) És még végső esély gyanánt lehet lesz próba tiszta réz UTP kábellel, hátha a kábel is rátesz egy lapáttal.
De ha így se tetszik akkor selyem dóm, ilyenekből melyik lenne jó választás? A JBL nem, ez biztosA szélvédőről visszavert hang nem rontja nagyon a színpad képét?
-
orbano
félisten
válasz
bozont #35669 üzenetére
az értékelhető hangzáshoz minden komponensnek egyformán jónak kell lennie. költhetsz akármennyit jobb hangszóróra, leginkább csak rosszabb lesz, mert nagyobb felbontóképességével élethűbben tálalja a fejegység hipergagyi mini erősítőjének hibáit. fejegységhez olyan belépőszintű szettet kell keresni, amit erre találtak ki (jellemzően magas érzékenységű, 90db felett) - ezét szoktuk ajánlani a hertz dsk-t, mert relatíve olcsó, ahhoz képest tűrhetően szól, és magas az érzékenysége, így lehet vele veretni fejegységről is.
ha jobbat akarsz, vehetsz pl. egy udimension element szettet, szebb hangja van, de halványabban fog szólni egy tré fejegységről (nekem egy 9847-es szuper hangú alpineról szólt, de hangerőm nem volt vele), de egy olcsóbb, használt, 10-20 ezer forintos erősítővel is már olyan kategóriába jutsz, ahova fejegységről hajtva soha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest