- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lautnermark
aktív tag
válasz
---Lasali--- #59951 üzenetére
Egy új gumiharmonika "kiépítéséhez", a fúráshoz le kell szerelni az ajtót, nem? Akkor lehet kicsit egyszerűbb a gyári harmonikával szarakodni. Ha nem tudod megfúrni a csatit, de van benne üres hely, akkor saruzhatod is.
-
BBéci
legenda
válasz
---Lasali--- #59951 üzenetére
Jó lesz az harmonikának is!
-
pengusz77
senior tag
válasz
---Lasali--- #59906 üzenetére
Engem tegnap a 100w-os/18cm-es mélynyomó miatt meszeltek el, mert bántóan erős volt (búgott)
-
evo87
őstag
válasz
---Lasali--- #59729 üzenetére
Én nem tudom, hogy érdemes-e, nem egy egyszerű kábelnek tűnik, vékony is, van benne többféle árnyékolás meg körösztanyámtérdekalácsa, ennek megfelelően nem piszkáltam. Én amúgy az A-oszlop tetejére biggyesztettem.
-
Lite
őstag
válasz
---Lasali--- #59426 üzenetére
Zárt láda és nagyon részletes lett a hang, a különböző gyors váltások, hajlítások nagyon szépen hallhatóak. Ráadásul szedán járgányban...
-
Speeedfire
félisten
válasz
---Lasali--- #59405 üzenetére
Egy jobb akku, bár a 330w nem vészes. A földelést nézd át újra.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
---Lasali--- #58244 üzenetére
kérdés UP!
Nincs valakinek valamilyen tűrhető eladó erősítője ehhez a ládához? -
ThodEE
őstag
válasz
---Lasali--- #58226 üzenetére
2013ban tőle vettem mindent, kérdezd meg hátha szerencséd van
-
válasz
---Lasali--- #58209 üzenetére
Igy van, de lesz normalis tapod ami nem rezezett alu es ha a bekotes is normalisan meg lesz csinalva akkor jo esellyel nem fogsz villogni minden basszusnal
A mac szett egy hulladek, mar mondtam. Rezezett alu. Forintot nem ér. Bemesz barmelyik sarki hegesztestechnikai boltba es veszel meterre hegesztokabelt. Hsz, rca, biztihaz meg egy auto hifis boltbol megvan.
Persze lehet 2x is kabelszettet vasarolni...
-
válasz
---Lasali--- #58207 üzenetére
Egy jo minosegu RCA kabel onmagaban 9-10ezer Ft
az a szett egy hulladek. Vannak belepo szintu kácsa rca-k 6 korul inkabb azt vedd ha szetthez lesz hasznalva. Ha subhoz kell az rca oda mehet gyengebb tipus is. Mellé vegyel hegeszto kabelt tápnak.
-
pengusz77
senior tag
válasz
---Lasali--- #57755 üzenetére
Én csak azért "szívtam" a beszereléssel (tulajdonképpen ugyanez a fej volt bent), mert elsőre trehány voltam, és a gyújtásra kötöttem az erősítő remote szálját. Persze most szétjött, így most beforrasztottam a kék-fehérre
nekem kellett hozzá antenna adapter, din-iso átalakítót adnak hozzá. Plusz nekem gyári 2din volt előtte, úgyhogy kellett egy beépítő keret. Black friday-on 19990 volt múlt héten
-
pengusz77
senior tag
válasz
---Lasali--- #57746 üzenetére
Nekem KD-X220 volt előtte. Szép hangja van, gyorsan olvas pendrive-ot, semmi probléma nem volt vele.
Az X330Bt-t ma építettem be. Szerintem szebben szól. Asszony telefonjával próbáltam a BT-t, jól működik, könnyen lehetett párosítani. Azt mondta kicsit halkan hall, de a mikrofont csak beszéd közben lehet állítani, én úgysem használom a BT-t. Jobban látható a kijelzője. Sokkal lassabban olvassa be ugyanazt a pendrive-ot (kb 10 sec, majd megmérem). -
PiciPeti
őstag
válasz
---Lasali--- #57735 üzenetére
30 alatt sztem nem lesz épkézláb BT-s fejegység.
Amúgy az a kenwood jó, esetleg ha lemondasz a színről, és fontos a BT: Pio 390
-
pengusz77
senior tag
válasz
---Lasali--- #57706 üzenetére
Hidegben könnyebb volt darabolni: bekarcoltam, és törtem
Én kora tavasszal csináltam, hőlégfúvó nélkül. Még nem jött le. -
olahpal82
csendes tag
válasz
Hali,
Én PF1000-ret raktam fel, még nyáron is kellett hozzá a hőlégfúvó. Nem az öntapadós részével van a gond, ragad mint állat, hanem, hogy vastag, kemény, nehezen lehet a bordákra formázni, de melegítéssel engedelmes lesz és nagyon jó munkát lehet vele végezni. Az ajtó belsejében is ezt ragasztottam fel a lemezre és erre még bitulapos szivacsot is raktam. Szerintem jó lett. Leszámítva, hogy a lemez és a merevítőrúd összerezeg és most szedhetem szét és még oda kell tegyek valamit. Az ajtó belsejében minden rezegő dolgot rögzíteni, csillapítani kell.
Szerintetek, ha leveszem az ajtókárpitot és a felragasztott ajtóra fújnék még rücsit, az nagy baj lenne? Kábelek, bovdenek csillapítása miatt.
-
válasz
Melegiteni kell, talan holegfuvoval a legjobb. Ilyen idoben azert eleg macera, de nem lehetetlen.
-
válasz
---Lasali--- #57692 üzenetére
Tehat a hangszoro a belso lemez es a karpit koze szolna? Nem josolok neki nagy jovot.
-
válasz
---Lasali--- #57690 üzenetére
F@szsag. Kell a ter neki hatul is, hogy ne fulladjon be. Ha ertelmeset akarsz csinalni, akkor minden mas lukat (sot az egesz lemezt) tapaszd be szigetelő anyaggal, illetve az ajto belso felet is. Ennek lesz ertelme.
Tessek, emigy kene megoldani: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest