- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gaskin #74098 üzenetére
Ja hát megértem a problémádat. Elvárható lenne egy sima hangszóró cserével, hogy jobban szóljon mint előtte.
Én egy viszonylag matuzsálem JVC KD-R203-az használok. Igen még CD-n élek. 😁 90-es évek végi 2000-es évek elejei elektronikus zenéin felnövő generáció vagyok. Kb minden zeném CD-n van. Nem szeretem a mai zenéket.
Lehet, hogy a videó nem a legjobb, de leginkább a rezgést lehet hallani amit az autó alkatrészei kiadnak, aztán 16-18-as hangerőn tudom max használni, mert leviszi a fejem a zene.Illetve van egy Alpine UTE-72BT fejegységem is viszont annak az usb bemenete nem érzékel sajnos.
Tényleg. Amúgy a hátsó ajtót bontottad már? Ott két utasok a gyári hangszórók. Meg is lepődtem rajta. ☺️
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gaskin #74095 üzenetére
Na várj csak. Most nem értelek.
Miért a gyári hangszórókhoz viszonyítasz? Mármint miért azt a mélytartományt keresed? Amit az előző hozzászólásomban linkeltem, azok a hangszórók körbehugyozzák a gyárit minden téren. Olyan mély van benne, hogy láda nélkül zörög az egész kasztni. Ezt a gyári sosem hozta, eleve egy hurka mágneses kalap kaki...
Cseréld le a fejegységet is normálisra és szerintem a jelenlegi hangszóróid is megtáltosodnak. A gyári magnók a gyári hangszórókkal szólnak normálisan. Cserélt hangszóró mellé egy normális fejegység is kelleni fog szerintem. Gyári magnóval az új hangszóróim nekem is félgőzön tudtak menni kb. -
pecccccccca
őstag
válasz
Gaskin #74090 üzenetére
Szia. A gyári volt még benne? Azok mentek tönkre?
Mert azoknál egy Sokol rádió hangszórói is sokkal jobbak.
Én most nyáron cseréltem a Megane II kombimba a négy hangszórót sokáig keresgéltem ár érték arányba a legjobbat, közben rájöttem, hogy nem egyszerű a választás, mert elég korlátolt a hely ahova be kell férjen. A hátsó ajtókban van hely bőven, de az első ajtókban vágni kell a műanyagot. Elég kicsi a hely egy új nagyobb mágneses hangszórónak.
A gyári mögött a műanyagot egy dremellel szépen ki lehet vágni. Mögötte már az ablak van. 6 cm mélységig fér el az új hangszóró.
Én ezeket rendeltem előre és hátulra is. Kb gombokért lesz egy szépen szóló rendszered. Erős benne a mély és jó a hangzása. Nekem most azt kell megoldanom, hogy ne zörögjenek az ajtóban levő alkatrészek meg a rendszámtábla pedig mélyláda sincs a kocsiban.Szerk.: Huha. Most nézem elfogyott nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest