- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityu17
tag
válasz
muci07 #44950 üzenetére
Egy swift sedan, mélyládát nem akarok, nekem bőven jó a kalaptartós megoldás... csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik típus lenne a leghatékonyabb a felsoroltak közül?
Illetve hogy milyen magassugárzót és 10cm-es hangszórót ajánlatos venni előre? (a 10cm.es helye az mondhatni a műszerfalban található, térdmagasságban, nem hiszem hogy beférne a 13cm-es).
Köszi! -
Osynho
addikt
válasz
muci07 #44804 üzenetére
Figyelj, ha akarsz, tegyél hátra ovált. Te fogod hallgatni. Eddig mindenki azt javasolta, hogy ne pazarolj erre pénzt, de nem a mi hifink lesz. Én a trágya gyári hifin is egyből lefadereztem a hátsókat, van aki meg szereti, ha 20 helyről szól. Kinek a pap...
CsIrKeRaToR: Használt cucc is játszik? Ez a szett 18 volt a MM-ban, de már lehet, hogy nem akciós. 60-ba én egy szigetelést és/vagy erősítőt beleszorítanék.
-
muci07
tag
válasz
muci07 #44768 üzenetére
Mivel nem tudok aludni, így kicsit utánanéztem jobban a dolgoknak, kicsit belemerülve tényleg jobb, ha komponens szettet veszek. Véleményeket olvastam, de igazából 3 olyan szett van, ami tetszik, de mivel nem értek hozzá - viszonylag kezdőnek számítok ilyen téren - így inkább kikérem a véleményeket.
Az első egy Hertz szett, amit linkeltem előző komiban is, csak azt már nem tudom szerkeszteni...
Hertz
Második egy macAudio szett, ő róla is szépeket olvastam.
macAudio
Harmadik pedig azért ez, mert a fejegységem is Pioneer, és őszintén megmondva sokat gondolkodom azon, hogy ha veszek valamit, akkor minden legyen Pioneer, ebben a márkában még sosem csalódtam, van már a márkával egy-két személyes tapasztalatom is az évek során.
Pioneer
Előre is nagyon köszönöm az autóm és a fülem nevében is a válaszokat! -
Akos1994
aktív tag
válasz
muci07 #44762 üzenetére
muci07:Koax helyett sokkal jobban jársz egy komponens szettel, úgy legalább lesz valamennyi tere is a zenének és nem a lábadnak fog zenélni a magas is, meg úgy általánosságban sokkal jobb minőségűek a komponensek.
A hátsó szett felesleges mert szintén csak beleszól negatívan az összképbe. A gyári hátsót is van ki kell iktatni vagy le faderezni ha nem akarsz hozzányúlni. Sokkal jobb első szettet kapsz ennyiért ha nem 4-re csak kettőre kell költeni. Arra figyelj, hogyha nem tervezel erősítőt egyelőre akkor nézz minél nagyobb érzékenységűt, mert különben a fej csatornánkénti 10 wattja nem fogja tudni normálisan meghajtani őket és csak rosszabb lesz mint a gyári. De azért erősen ajánlott egy régebbi 2 vagy 4 csatis jó hangú erősítő. Hirtelen ennyit jutott eszembe.Más: tényleg ennyi különbség van bituzott ajtó és nem bituzott között?
Mert azért írtátok akinek már van,hogy tényleg jobb lett meg a mély egy kicsit kontrolláltabb,részletesebb stb..., de azért itt a videón eléggé mellbevágó a különbség..
vagy csak a különböző ajtóméret teszi?
-
gabber01
addikt
válasz
muci07 #44762 üzenetére
Felejtsd el a hátsó hangszórókat, teljesen feleslegesek, pláne ilyen kis autóba! Helyette azt az összeget fordítsd jobb első szettre. Ennyiért már majdnem Hertz ESK szettet kapsz, de használtan tuti, vagy más hasonló kategóriás szettet. Vagy veszel egy belépő szettet, pl. AS 165 MX Plus, és a fennmaradó összeget ajtószigetelésre fordítod. Utóbbival kapod a legjobb hangot legkisebb ráfordítással, de ezzel is kell a legtöbbet foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest