- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Clubforum2 #1915 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, ha még tudsz majd véleményt mondani, azt szívesen várom!
Használd egészséggel a cuccot!Üdv
eca
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Clubforum2 #1909 üzenetére
Szió!
Ha beszerelted, szeretnék véleményt kérni a LG fejegységről. Külön EQ állítás is van benne?
Hogy szól...stb.Köszike
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Clubforum2 #1903 üzenetére
az aktuális kérdésre: ilyen noname fejet ne vegyél válaszd a JVC-t. nekem is átmenetileg egy ilyen noname izé van benne először azt hittem ki sem veszen annyira jól szólt. azóta a vezérszál elszállt, az előlap csinál furcsákat, usb-ről a zene néha szaggat... ilyesmik
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Clubforum2 #1903 üzenetére
Részemről no para. Sorry kissé túlreagáltam
-
(jan)
őstag
válasz
Clubforum2 #1891 üzenetére
az én kocsimban is egy ilyen jvc-van és mit mondjak teljesen megvagyok vele elégedve !
persze vannak kisebb hibái...
szépen szól és jól kezelhető .. pendrive-ot frankóul pörgeti..
amugy elöl egy dls szett van hátul meg egy jbl subocska
amugy nemtom nekem eza kalaptartó téma sose jött be olyan furán néz ki meg mitomén!
előre jóminőségü szett (nem koaxiális) hátulra meg valami aranyos kis láda ... ha megvannak válogatva az alkatrészek GYÖNYÖRŰEN tud ez az összeállítás szólni!
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
az előző kérdésedre is válaszoltam aztán csesztél reagálni rá....
-
gabx76
senior tag
válasz
Egy szavazat a JVC-re.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Clubforum2 #1871 üzenetére
én a hang elmeneteléből végfok körüli hibára gyanakodnék... lehet semmi baja csak nincs elég helye szellőzni és túlmelegszik és lekapcsol. Az előlapot ha meg tudod fogni akkor sztem nincs irreálisan túlmelegedve. én a helyedben megfognám kihúznám a helyéről a magnót és elkezdeném hallgatni. Ha nem hal meg mint a helyén akkor csak túlmelegedés. ha meghal akkor kell elkezdeni keresni a bajt. Elsőre mivel ahogy nézem ez nem egy mai darab kitakarítanám, utána ellemőrizném a hőleadóhoz csatlakozó IC-ket, hogy jól fekszenek fel újrapasztáznám vigyázva a kis szigetelőlapocskákra(márha van)
Ha még mindíg gáz van akkor elvinném szerelőhöz. -
(jan)
őstag
válasz
Clubforum2 #1871 üzenetére
garancia ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest