- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitre
csendes tag
válasz
zárlatos #18659 üzenetére
Tehát fordítgattál fázisokat szigetelve van az ajtó. Nem olvastam vissza erősítőről hajtod? Amit orbáno mondott nincs hpf megvágva biztos??? Milyen fejegységed van?? Itt kérdezősködj inkább akusztikai zárral kapcsolatban mint a szerelőnél. Biztos hogy meg lehet oldani? Milyen autó am?
-
-
-
orbano
félisten
válasz
zárlatos #18351 üzenetére
semmi különbség nincsen. az ipari szigetelésben is ugyanarra használják ezeket: a nagy ventilátorcsatornák rezgéseinek csillapítására, ami a bitumen-elasztomereket illeti. erőművek/gyárak építésénél ezekből sokkal nagyobb tétel fogy, sokkal jobban tudnak ilyen anyagokat optimálisra fejleszteni. az autóhifi egy rétegigény, nem fognak tudni jobb anyagot kikutatni, és nem is teszik: elmennek egy nagy gyárhoz és gyártatnak maguknak: saját csomagolás és dynamat logo rászitázva a felületre.
-
orbano
félisten
válasz
zárlatos #18343 üzenetére
leírtam pár napja, olvass vissza. van itthon pár négyzetméter dynalinerem... csak k-flexnek hívják és 500ft volt négyzetmétere... a másik felét meg armaflexnek és ingyen hozzámvágták, mert amit Te megveszel ezrekért szigetelőanyagot mint márkás autóhifibe való terméket, azt az ipari szigetelőtechnikában vágási hulladéknak hívják.
remélem világos már mire akarok kilyukadni. -
orbano
félisten
válasz
zárlatos #18339 üzenetére
neked meg mi bajod?
nem szívtad mellre, sőt, még csak nem is 100% soudaband a szigetelésem, csak marhaságokat írsz és félrevezeted az embereket. lekaparni egy rendesen kiszigetelt autóról a bitut és újraszigetelni valami márkásabbal?
Mint pl. ezt?
Persze, ha majd "feljebb" lép, biztos minden vágya ez lesz. Elvégre ez egy csóringer rendszer, csak a mélyhangszóró volt 120k, az erősítők majd 300k használtan, a hangszórók még ugyanennyi a fejegység meg úgy 150k. nyilván ehhez minimum a NASA-tól kell megrendelni a bitument
és légyszives kicsit moderáld magad, vagy szerintem rövid úton repülsz a fórumból.
köszi!
-
Soma01
veterán
válasz
zárlatos #18334 üzenetére
Szerintem nem a szigetelés lesz a gyenge láncszem. Az kiszolgál még néhány kategóriával fentebbi cuccot is.
Itt most azt kell jól meggondolni szerintem, hogy lesz-e erősítő később, vagy így marad, mert akkor nem kell annyit filózni az első szetten. Amit kinézett, az jó vagy ez a "kruger&matz" vagy esetleg amit írtam fentebb (ha szerintetek is jó) az a Phonocar vagy JBL a mi befér (pl. GTO6508C) és 9x dB az érzékenysége.Nem?
-
orbano
félisten
válasz
zárlatos #18334 üzenetére
http://www.gulacsigalery.hu/referencia.html -> nagyokos, ez úgy nagyjából mind soudaband... van a munkái között olyan hifi, ami többet ér, mint a házatok...
-
k-feri65
senior tag
válasz
zárlatos #18323 üzenetére
én meg ahhoz a fejhez vennék egy kruger&metz-et mert más felesleges hozzá...
mármint ahhoz az alap pio-hoz. amin gondolom az uesbé lesz legtöbbet használva.én se vitázni akarok,messze áll az tőlem.... abból már kiöregedtem itt a forumokon...amiket meg ajánlok(unk) annak általában 90% ban az ellenkezőjét szokták megvenni....
-
Soma01
veterán
válasz
zárlatos #18318 üzenetére
Pioneer MVH1400UB fej lesz neki.
-
k-feri65
senior tag
válasz
zárlatos #11721 üzenetére
szvsz..nagyon függ a környezettől, milyen autó,mekkora az ajtaja, hova lehet rakosgatni a hangszórókat? stb.stb..
És (...most sokan jól lehurrognak majd...) de a hangilag komolyabbnak mondható rendszerekben,sok autóban összvér a szett...nem egy családból való.
Amik meg egy gyártótól vannak azok nem egy adott szetthez tartoznak... -
cicmanyek
aktív tag
válasz
zárlatos #11721 üzenetére
Sajnos ez így nem fog menni.
Mindenképpen próbálgatni kell , mert az hogy egy adott kocsiban jól szól valami valamivel , közel sem garancia arra , hogy nálad is jó lesz.
Az autó legalább annyit számít mint a megvásárolt berendezés.
Azt hiszem talán k-feri írta egy pár hozzászólással lejebb , hogy 2-3 év és 10-12 erősítő +8-9 szett mire rátalál az ember arra amire szeretne.
Ez alól nagyon kevés a kivétel , ami inkább csak erősíti a szabályt. -
Peti66
senior tag
válasz
zárlatos #11689 üzenetére
Auto függő.ez.De ami leszögezhető,hogy amelyik hangszóró enyhén ereszkedő jelleg görbét mutat, az a legkellemesebb az emberi fül számára
A Kickx, ezen ritka faj közül az egyik.Az allrounder=mindenevő(műfajilag)többek közt a hárfától az üstdobig
Rebecca Pidgeontól Deák Bill kapitányig stb.
A Finix a könnyű műfajon érzi otthon magát,de azért jó a jazz-ben is.A klasszikusokat meghagyja másoknak nem,mintha rosszul szólna vagy valami.Csak más -
orbano
félisten
válasz
zárlatos #11676 üzenetére
gondolod összekukázva egy jónak tűnő mély, és egy tök másik magas jó lesz.
egyébként ez az egész okfejtés egy nagy marhaság. még ha jól is szokott valami szólni együtt, nem biztos, hogy a Te kocsidban menni fog. a tervezettek közül olyat vegyél amit használtan jó áron be tudsz szerezni. arra ne számíts, hogy fórumozással meg fogod találni ilyen szinten a számításodat. sokkal tapasztaltabb fülűeknek sem megy. -
Peti66
senior tag
válasz
zárlatos #11670 üzenetére
Hello! A ribbon autóba nem jó az iránykarakterisztika miatt.Szólni szól de nem az igazi
Kickx-hez mit szólsz.Szerintem jó.Igazi allrounder
Karakter-ben(hangzás) a Fönix-el van partiban. Sokkal magasabb (ár) kategóriásokkal is 1súlycsoportban van még a saját passzív váltójával is.A titkos favoritok egyike.
-
orbano
félisten
válasz
zárlatos #11665 üzenetére
Az-X-nek sem jött be, maradt a dragstereknél. nekem mondjuk tetszett, hogy sokkal megfogottabb lett a hangja. de hosszútávon azért nyilván más mint egy kis hallgatózás.
egyébként lehet perverz dolog, de megpróbálnám a jr6+proxt2-velilyet még tuti senki nem csinált, akár jól is elsülhet.
-
orbano
félisten
válasz
zárlatos #11663 üzenetére
amit felsoroltál, mindnek jó hangja van, szóval csak arról kéne fantáziálgatni, hogy mit szerethet az erősítőd, meg a kocsid, meg a füled
pg-t hallgattad már valamivel, hogy arra esett a választásod? azért nem egy olyan olcsó erősítő, gondolom nem vaktában választottad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest