- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
Krisszer #79088 üzenetére
Az IS széria általában magas érzékenységű, alacsony impedanciájú, hogy fejről is könnyen hajtható legyen, bár a saját tapasztalatom e tekintetben szűk, ugyanis a B8 Passat-ban meglehetősen erős fejegység van (egy fórumtárs szétbontotta, kb. 4x20-30 Wattot kiad magából, ami szokatlanul sok egy fejtől). Az erősítő mindenen segít, arra kell majd figyelni, hogy az impedancia stimmeljen (az IS-ek között sok a 2 Ohm-os szett!), de ez is hajtható majd arról. Viszont az aktívat hogyan szeretnéd? Fejcsere, DSP? Oda az alacsony szintű jelet kell csatornákra bontani, és úgy erősítőzni.
A szigetelés, erősítő és nagyon jó beállítás sokkal többet hoz, mint egy rossz rendszerbe drágább hangszórókat venni. Az ajánlott Blam RX is újonnan 57k, és ennyiért (kb.) még sok csodálatos szett van, aminek a határait eltart egy darabig, míg eléred (beállítások, ugye) ... Szóval nem a sok pénz elköltése a lényeg, hanem inkább alaposan, lépésről lépésre haladj és maxold ki, ami van.
-
-
footy
addikt
válasz
Krisszer #20609 üzenetére
A csomagtartoajtoba epeszu ember amugysem rak semmit
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy a muszerfalban levot benne hagyod, eladasnal legalabb nem kell visszaepiteni, elkezdesz ajtokarpitot keresni, azzal egy idoben pedig felturod a yaris forumokat hogy mas, hogyan epitett be komponens szettet az ajtoba. A beepites legalabb annyira fontos mint maga a hangszoro. Full hangszoro+szar beepites= gyenge hang. Az elerhetu aru hangszorokbol mindenkepp 16,5 komponens szettet valassz. -
footy
addikt
válasz
Krisszer #20606 üzenetére
Eddig mi volt ott? Ha lyuk es nagyon zavar, akkor tomd be ujsagpapirral. Az hogy mennyi ido es penzbe kerul az ajtoba rakni a szettet, az rajtad is mulik. Ha van egy ket szerszamod meg egy kis idod es sok-sok turelmed
akkor szerintem kb 10E ft. En kezdettol semmit nem ajanlottama csomagtartoba, az nalam is kritikus
-
footy
addikt
válasz
Krisszer #20601 üzenetére
Csak az (elso) ajtoba erdemes melykozepet rakni mashova nem. A Herz DSK 165 vagy AS165 MX hasznaltan (vagy nem tudom rooland kollega menjiert tud szerezni). Ha nem akarod szetvagni az eredeti karpitot kukazz egyet a bontoban. En is ugy csinaltam. Koztes megoldas nincs. Muszerfalon melykozep szar, ules alatt mely szar.
-
footy
addikt
válasz
Krisszer #20563 üzenetére
Az ules ala szerelhetoek nagyon gyenge minoseguek.
(#20591) vzaza
A hangszoro felepitese nyilvan befolyasolja a hangzast. A magnes merete nincs egyenes aranyban a hang minosegevel. A 170.3 eleg uj termek eddig ilyet itt eddig senki nem vasarolt tudomasom szerint. Ha emellett dontessz, egy kepes beszamolot jo lenne ha irnal. -
zolikaDB
veterán
válasz
Krisszer #20536 üzenetére
Keret, zenei stílus?
Használt vagy új? Aktív-e vagy sem?
Újonnan: Audio system M 75.4 erő, MX 165 szett, DLD 500+ láda. Ez árban nem rossz. Durván egy 100-as, alap cumó. Plusz kábelezés 15-ben megállhat, 2 első ajtó szigetelés is kb ennyi.
nemes0309: ennyi pénzért nagyságrendekkel jobbat kapsz. -
zolikaDB
veterán
-
aneda
senior tag
válasz
Krisszer #14733 üzenetére
Első verzió : költsd az összes pénzt fejegységre, az jelentős változást fog eredményezni.
Ha lehet vegyél időkorrekciós fejet.
Mire kiélvezkeded magad, lesz pénzed új első hangszóró szettre is.Kettes verzió: végy használtan régi felsőkategóriás fejet, az MP3 nélkülieket fillérekért árulják, és hangban nagyon ott vannak. Így marad némi pénzed rendes első szettre és tisztességes beépítésre. Később jöhet zajcsillapítás, erősítő stb.
-
orbano
félisten
válasz
Krisszer #14726 üzenetére
Milyen erősítőt? Arra nem írtál semmit. Tehát az össz keret az egészre 40k? Erősítőre költendő pénzmaggal mennyi? Ne fejegységekben ,erősítőkben és hangszórókban gondolkodj, hanem a keretösszegből kihozható _rendszerben_Ezért lenne jó tudni pl. az igényeidet is. Mi a baj a mostani cuccal? Milyen zenét akarsz rajta a legnagyobb élvezettel hallgatni? Mennyire művelt a füled (min hallgatsz másutt zenét)?
-
orbano
félisten
válasz
Krisszer #14724 üzenetére
Én meg azért kérdeztem, mert nem értem milyen szetteket akarsz, így kijavítani sem nagyon tudlak/tudunk
De a legjobb lenne, ha leírnád mit szeretnél, mi a baj a mostanival, mennyi rá a keret, mihez vagy hajlandó hozzányúlni, milyen zenéket preferálsz, milyen hifid van otthon, ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest