- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Ez elég érdekes, milyen teló?
Nekem Xiamiau MIUI rendszerű telefonnal hülyéskedett a Kenwood, de a rendes Andoroidossal jól működik.
A Pio amiket próbáltam 300Bt szintén jó volt. -
meri
aktív tag
Igazából orosz fórumokon (drive2.ru) találtam sok anyagot, angolra fordítom, ha találok valami érdekeset. Itt típusra bontva lehet keresni kimondottan audio update-tel kapcsolatos blogbejegyzéseket, ami nagyon hasznos. Ezek alapjá az oroszok igen találékonyak, és nagyon aktívak...
De az is igaz, hogy általánosságban - pl. nekem, azaz egy nem autókkal, autóvillamosságal foglalkozó amatőrnek - érdemes sokat túrni a netet. Egy példa: a vezeték ajtóba történő bevezetése szinte mindig a csatlakozó nem használt lábainak kifúrásával oldják meg. Egyetlen bejegyzést találtam erről a gumidugóról, de ez a legjobb megoldás - gyakorlatilag roncsolásmentes. De amíg ide eljutottam... tök jó, hogy erre is gondoltak a gyárban. Belülről egy kis matricával le van ragasztva a belső nyílás, azt levéve, csavarhúzóval óvatosan "kinyomható" a külső oldalon lévő dugó, innen pedig már relatíve egyszerű a többi része is.
-
meri
aktív tag
Két megjegyzés: egyrészt szerintem a filc nem való ajtóba, legalábbis arra a részére, ahol nedvesség előfordul. Másrészt az ajtópanelekre az STP splen és hasonló szivacsok nem a legjobbak, hacsak nem csupa sík felület határolja őket. Ide a "tojásszivacs" (piramis, rombusz, mittomén) jobb lehet én is ilyet ragasztok majd rá. Pl. valami ilyesmi:
(Kicx SP13, STP Biplast premium, meg biztosan van még ezerféle). -
geza844
aktív tag
Jó téma, én is ezen agyalok most, eddig én sem találtam erről infót. Pár hozzászolással korábban pont valaki használt bitumenes lapot (ami rezgésmentesít) és zárt cellás szivacsot is (ami hangszigetel). Azt, hogy ezeket az anyagokat pontosan hogyan kell együtt alkalmazni, én sem tudom, az előző hozzászóló egymásra ragasztotta őket ha jól értem, de neten találtam olyan képeket is, ahol a rezgésmentesőítő lapot az ajtó külső lemezének belső felére és a belső lemezének belső felére ragasztják (utóbbit azért, hogy légmentesen zárják az ajtó terét), és a hangszigetelő szivacsot a műanyag ajtópanel belső felére ragasztják. De nem tudopm, hogy most így vagy úgy kell e, szóval jöhetne valaki, aki megmondja, hogy hogy kell?
Ha visszaolvasol pár hozzászólást, azt is láthatod, hogy milyen olcsó hangszigetelő szivacsokat találtam kínából. -
kacsa7
őstag
Kell. Normális autókban az ajtó légtere ott van mögötte. Vannak elszúrt megoldások, amikor a kárpiton lóg a hangszóró, de a legtöbb esetben ilyenkor is az ajtó légterét használja, nem a kárpitét... Ha nincs "doboz", akkor mélytartomány nem nagyon lesz. Ilyenkor kell megfelelő panelt építeni, ami egy zárt vagy reflex nyílásos doboz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest