-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
icerockk
tag
válasz
D.Orion #28802 üzenetére
Hát én lehet, hogy valamit félre értettem, de úgy tűnt eddig, hogy nagyon ragaszkodsz a gyári fejegységhez. Éppen ezért ajánlottak neked ahhoz valami megoldást, hogy azzal tudj okoskodni. Holott 50.000-ért már elég jó fejegységet tudsz venni, ami egy beépítőkerettel (nem tudom hogy 1 v 2 din kell a tiédbe, talán 2, tehát plusz 2600 Ft) simán agyonveri hangban a gyári fejegységet akármilyen Dension vagy Yatour... SZERINTEM!!!
Mellesleg kormánytáv vezérlő plusz 14.000 vagy 26.000, attól függően, hogy milyen évjáratú a 307.
-
footy
addikt
válasz
D.Orion #28802 üzenetére
Az elektronikai eszkozokben altalaban nem az anyagkoltseg,hanem a fejlesztes koltsege a magas valamint ebben az esetben gondolom meg rajon a gyartoi licenszek koltsege. Ha vagod az elektronikat es meg tudod epiteni,akkor tuti az lesz a legolcsobb megoldas. Lyukat egyebkent nem kell furni,eleg ha az usb kivezetest a kesztyutartoba vezeted.
Olyan fejegyseg van ami tud mp3-at mar 15ert,de akkor el kell fogadnod,hogy nem lesz kormanyvezerles.
Olvasd el a kezelesi utasitast biztos leirjak ,hogyan kezeli a mappakat,altalaban beolvassa az egesz konyvtarszerkezetet,vagy CD01-06-ig kell elnevezni a mappakat,mert altalaban ezek a modulok a cd tarat szimulaljak. -
footy
addikt
válasz
D.Orion #28799 üzenetére
Te kevered megint a dolgokat. A Dension és Yatour két különböző gyártó. A Dension egy magyar minőségi termékeket gyártó cég, a Yatour meg egy kínai bóvligyártó. A Dension.hu-n és a muzix.hu-n nézelődj, van kompatibilitás kereső is az oldalon. Blaupunkt VDO RT3-hoz ezek vannak 37-48e ft között. Meg lehet venni a kínai szart 24-ért a webshopban amit linkeltél vagy fél áron ugyanazt az ebayről, a minősége és a megbízhatósága szánalmas.
Ha minőséget szeretnél és nem kell a kormányról vezérelhetőség, akkor aftermarket fejegység kell neked.
(A kormányról vezérelhetőség egyébként ebben az esetben is megoldható +30-60e ft körül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest