- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
az okozza a meleget hogy ki van csutkara hajtva
jol van bekotve csak kicsi a teljesitmenye. ez ilyen ha leold ugy sem melegszik tovabb
Csatornánlént
4ohm-on terhelve(≤1%THD+N): 2 x 50W
Csatornánként 2 ohm-on terhelve (≤1%THD+N): 2 x 70W
Hidalava 4ohm-on terhelve (≤1%THD+N): 1 x 130WA lada siman elbirna egy nagyobb erot RMS teljesítmény: 200W a ladnak az ero meg kicsit harmatos
-
akkor nem láttak még 2-es Megane-t...
Viccet félre téve, most gépnél ülve is megnéztem az oldalukat, valóban -szerintem tévesen- ajánlják M2-höz.
Én úgy tudom, hogy kasztinól és évjárattól függetlenül minden 2-es Megane hangszóró kialakítása ugyan olyan.
A Focal oldalán megjelölt típus abban a formában biztos nem jó, max valami BMW-be
Itt egy HERTZ beépítés, nekem is hasonlóképp került be az Impact szett. -
Nem lesz egyszerű, főleg mert ránézésre ez 3-as vagy az új 4-es Megane-okhoz készült.
1. Ennek a Focal-nak 3 pontos rögzítése van, Megane II-nek 2 pontos rögzítése.
2. Ekkora kiemelőkeret el sem fér a fedőpanel és az ajtó burkolata közéTehát ez is csak egy standard hangszórószett amihez adnak -új- Renaulthoz való kiemelőkeretet
-
Szia
Nekem is egy ilyen 2004-es születésű flancos flanciám van, kombi(nés).
A gyáriak egy 13-as Impact szettre lettek cserélve, már így vettem az autót - nekem vágva lett a terelő lemezke.
A Pioneeren kívül talán még ez fér bele, de ennek is le kell vágni a 4 fülből 2-t...
Ez eléggé laposnak tűnik, mint a gyári. Viszont szerintem ennek is mint a Pio TS-Q131-nek is gyér mélytartománya lehet - még a 13 centis változatok között is.. -
kavics325i
őstag
Na akkor én....Szóval teljesen nem értem a kérdésed,de hátha. Első szett. Jbl-ből mondhatom,hogy legalábbis a régebbiekből minden szériából hallottam a 16-osokat. Nekem is JBL van,de asszem az más kategória.
Erősítő.--Azt mondod nem----amit én nem értek-----,de akarsz mély ládát is amihez biztos kelleni fog. Pártolom. Dehamár a mély-nek van erő akkor egy négycsatornással járnál a legjobban. És akkor tudnád hajtani az első szettet is erőről. Ha már az ajtót kiszigetelted akkor ez a minimum. 2 és 4 csatornás erőben nincs nagy árkülönbség és kiépítés szempontjából is megegyezik.
Szett. Hát ajánlani a power szériát szoktam,de az alatta lévők sem rosszak. Ugyanúgy jók fejről is(ez volt power nem) és erőről is. De nyilván erőről minden más. Mély ládából én a zártat favorizálom,de élhető a reflex is. Abból is maradj a JBL-nél. Az alsó katos hsz-ei is az alap igényeket ki tudják szolgálni.
-
gabber01
addikt
Nincs gond vele, csak reflexből sokkal nehezebb zeneit összehozni. A többség nagyon beleböfög a zenébe, brummog mint az őrült, szétflexeli a kocsit, dehát menő mert 300m-ről is hallani hogy jössz, csak a zenéből nem marad sokminden. Persze van aki ezt szereti pont, meg bizonyos zenei stílusukhoz ez még el is megy. Persze egy refi láda is lehet nagyon jó. Ha szerencséd van az 1. láda is stimmelni fog a kocsidhoz, ha nem...nos, akkor rápacsáltál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest