- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
Igen így értettem. Gondoltam, hogy a garázsnak van valami hatása a jel szóródására, és igen. udvaron jobb, de még így is had ne mondjam mit ér. Azt mondják, hogy a "másik" fajta az jó. Nekem ez külalakra jobban tetszett, hát tévedtem.
Amúgy, szivargyújtó nélkül hogy hallgatnám garázsban, udvaron?
-
-
k-feri65
senior tag
-
orbano
félisten
Ezt ítad:
"Leginkább rendes hangzást és egészséges basszust szeretnék(nem olyan, hogy kiveri a májamat, de mégis lehessen érezni)."Ezzel nem fogsz semmit érezni. Hallani sem. Talán ha a leírásnak megfelelően bedobozolod a hátsó "mélyet", de igazán akkor sem.
Egyébként van eladó uDimension RM208SL a carstylingon, bár kicsit drágán (20k alá be kell alkudni). Annak elég egy 9-10 literes láda és van basszusod.
Persze normális első szett nélkül ez is sovány lesz, de ahogy elnézem normális hangzás terén kicsik az igényeid, tehát még jó is lehet... -
cicmanyek
aktív tag
Jó tanács:
-sajnos az E36 nagyon rossz hangszóróhellyel van megáldva
- ez alól a compct sem kivétel.
-a gyári helyre akármit raksz nem lesz mélyed
-még kis soványka semMegoldások:
-vagy megcsinálod tisztességesen az ajtót és varázsolsz/varázsoltatsz bele hangszóróhelyet.
- vagy hagyod az egészet a fenébeMegjegyzés:
-sajnos tudom miről beszélek nekem is E36-om van csak coupe
- ha úgy döntesz megcsinálod , egy két képet találsz az oldalamon
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=19994 itt. -
orbano
félisten
13-as hangszórókból még korrekt dobozolással (értsd egy otthoni jól méretezett hangfalban) sem fogsz egetverő basszust kicsalni, nemhogy kocsiban gyári helyen kvázi freeair megoldásban.
azt a 70 ezret költsd egy olcsóbb erősítő + szett párosra, a maradékot pedig költsd a megfelelő beépítésre. sőt, első körben ennyi pénzből lehet jobban kijössz, ha csak fejről hajtasz mondjuk egy -itt a fóumban kedvelt- Hertz DSK 16-os szettet, és minden maradék pénzt a beépítésre költesz. így még talán marad is, és hang is lesz a kocsiban. -
-
s4tch
veterán
Szia, nagyon rossz nyomon jársz, két okból is.
1. Nem kell hangszóró hátra.
2. A wattozást felejtsd el, nem ezen múlik, két komponens passzol-e egymáshoz. Kezdjük ott, hogy a gyártók nem egységesen mérik az eszközök teljesítményét, így kapásból megdől a wattozós elmélet. Még azonos gyártó különböző termékei között is lehet ebben némi különbség. Ne foglalkozz vele.Járható út 1: meghallgatsz pár (azaz inkább sok) autót, és amelyik találkozik az ízléseddel és a tárcáddal, azon a nyomon megpróbálsz elindulni. Ez sem fogja elsőre pontosan a kívánt eredményt hozni, de sokkal célravezetőbb, mintha technikai adatlapok alapján próbálsz vásárolni. Adatlapokra támaszkodva a vakszerencsére bízod magad, azt meg senki se szeretné, te sem.
Járható út 2: elmondod, mit szeretnél, mennyit szánsz rá, milyen autóba szereled, mi van meg eddig a rendszerből, és a tapasztaltak segítenek, mit vegyél. Ebben az esetben sem lesz biztosan kielégítő a végeredmény, de legalább nem a vakszerencsére, hanem sokezer óra hallgatózásra alapozol - mégha nem is a saját füleddel történt meg mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest