- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
N.Laca64 #45456 üzenetére
Frankó lett.
A magasok bőrözésének lehet nekiugranék még egyszer. Szépen megcsináltad a vázát, leheletnyi ívek vannak benne, így sokkal könnyebb feszesen felhúzni a bőrt, talán azt kicsit elkapkodtad. Illetve még egy kritika, amivel szinte mindenhol találkozom. Elkészül a szép beszerelés, precízen be van lőve minden, de a térképtartózseb / ajtó koszos és szana szét van rúgva. Nálam ez a kettős nem fér bele. Ha áldoztál ennyi munkát a beépítésre, akkor legyen energia áttörölni nedves ruhával és műanyagápolóval 3 havonta 1x lefújni. Szerintem. -
Akos1994
aktív tag
válasz
N.Laca64 #43881 üzenetére
Szia!
Én a 320FT-os interconnectet rendeltem tőlük (nem tudom mi a száma) és ahhoz Neutrik dugó járt.
A baj csak a hosszával van, ugyanis a dugónak kell minimum 5,5cm a fejegység mögött. Vagy van a GEM kft-nek műanyag 90 fokos dugója amit először akartam, aztán amikor lebeszélt róla a srác és a helyszínen később megláttam a műanyagot akkor meg is értettem miért is beszélt le..Illetve aztán talált normális fémdugót 1400ft/db áron, de azon ő is csak röhögött.
Itt van egy kép a sima RCA dugóról.
Mivel nekem 3 centi volt a fej mögött és középen még egy "oszlop" volt ami meggátolná, hogy 3 centit becsússzon a fej a lyukba, ezért a műanyag oszlopot (ami a DIN lyuk végében egybe volt öntve), szépen kioperáltam egy 10 centis fűrészlap és egy csípőfogó segítségével. Így sík felületet kaptam a fej mögött és nagy nehezen elfért 90 fokkal elforgatva a toldókkal a csati. Szóval azért készülj némi szívásra, ha nincs mögötte sok hely. -
kigoi
senior tag
válasz
N.Laca64 #43703 üzenetére
Hali,rákötheted viszont a 3542 csak 2Voltos,így azt tekerd 2Voltra,így a legérzéketlenebb és a fejen fél hangerő legyen a maximum.
Tápkábel szerintem legyen 20as minimum,ha netán később lenne nyomó is és neki plusz erő vagy egy 4csatis ettől erősebb erő.
Lényeg hogy lehetőleg jó minőségűt vegyél (nem rezezett hanem ténylegesen réz szálasat) mert gagyibbnál más méretettel kell számolni.(hegesztő kábel is megfelelő)
Én 2,5mm2-es hangszóróvezetéket vennék,lehetőleg valami jófélét kellene nézni mert bele szól a hangba ő is.
Ajtó szigetelésről ne feledkezz marj meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest