- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
istvan170 #63483 üzenetére
én úgy csináltam, h vettem egy kinai adaptert, ami wifis hdmi jelből kábeles hdmi jelet csinál. 3-4e körül van szállítva. így telón csatlakozok a mirascreenre (kb 3 kattintás), és egyben az egész kijelzőt kirakja.
még nem ért ide a kinaim, a saját telómmal ezt még nem csináltam meg (csak TVbe beleépitett mirascreen vevővel), de számtalan teszt van, amiben ezt megcsinálják, egészen FHD minőségig, hanggal együtt szokott menni.Igazából azért így csináltam, és nem mhl-hdmi kábeles konverterrel, mert a G5től az LG kivette a microusb kijáratból a hdmi támogatást. a mirascreent viszont belerakta. De egyébként is jobb, ha a teló töltőn van, drót nélkül küldi ki a képet, mert így nem merül le.
kenwoodnak is van drágáért saját megoldása, ha valaki gyáribbra vágyik. meg csináltak egy szoftvert is hozzá, amivel bluetoothon elküldi a telefonnak, hogy hova klikkelt a fejegység kijelzőjén, és így intézi el a két irányú kommunikációt.
-
icemad
nagyúr
válasz
istvan170 #63469 üzenetére
Nekem egy 7018b fejegység van. Ez elméletileg mindent tud, ami neked kell. A gyenge láncszem az iPhone. A zenelejátszás és vezérlés elméletileg működhet, de a kijelző tükrözés az nem. A hívás kihangosítás is kérdéses. Én s8 pluszt használok, nekem minden működik. Spotify, YouTube, waze, Google maps, clash royale, stb. Tolatókamerával, kábelekkel együtt volt 50 euró. Micro SD kártyáról is szépen lejátsza a zenéket, videókat.
-
spiky03
veterán
válasz
istvan170 #63240 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen fejegységem van.
Nekem is kellett volna külön adapter, hogy tudjam használni a kormánytávot, de itt azt tanácsolták, hogy azt a pénzt inkább költsem más hasznosabbra, pl ajtószigetelés.És így is tettem, és egyáltalán nem hiányzik már a kormánytáv, pedig amikor megvettük a kocsit, akkor örültem, hogy volt benne.
Hyundai i30-am van.Úgyhogy szerintem Te is költs valami hasznosabbra.
-
BBéci
legenda
válasz
istvan170 #60244 üzenetére
Az autóhifis cégek által gyártott autóspecifikus fejegységek ugyanúgy kezelik a telefonokat, ahogy leírtad. Sőt a tolatókamerát, radart, teljes car menüt, klíma vezérlést, minden egyebet. Csupán egy bajuk van, baromi drágák, cserébe navigációt, és ami a legfontosabb, kiváló hangminőséget nyújtanak, DSP-vel, tér/idő processzorral, 3 pár RCA kimenettel, két USB bemenettel, DVD-videó lejátszási képességgel, Android/iOS Auto funkcióval, és még sok mindennel.
-
kobefiam
csendes tag
válasz
istvan170 #60168 üzenetére
Szolgáltatásokban biztosan jók, de egy normálisabb 1 din-es fejegységen szebb zene jön le mp3-ról mint ezen flac-ban. Meg az is a baj ezekkel, hogy egy 30ezres tablet megeszi teljesítményben, fényképnézegetés közben beszaggatnak ezek.... A csomó bugról meg nem is beszélve, biztos vagyok benne, hogy nem optimalizálják normálisan ezekre az androidot. De még sok minden szól ezek ellen...
Na meg ezek a kamu leárazások... Az auna jut eszembe róla [link] [link]Amit Lite linkelt onnan lesnék valamit, lehetőleg a nagyobb márkák közül. Valószínű drágább lesz, de legalább normálisan költöd el a pénzt.
-
Lite
őstag
válasz
istvan170 #60168 üzenetére
Pl. ha itt körülnézel, sok értelmes, talán még jó hangú gépet is találsz...
(Vásárolni nem ott kell, bár néha lesz meglepetés, mennyire más árak vannak... Kezdésnek, szűrni, válogatni tökéletes, a többit majd utána.)
-
istvan170
aktív tag
válasz
istvan170 #60018 üzenetére
Még mindig Seat Altea 12pines (cd váltóra csatlakoztatható) kütyüt keresek. Vettem egy Gogroove FM transmittert, de ez átmenetileg is nagyon kevés. Van valakinek tapasztalata, hogy mit lenne érdemes? A gyári Bt. kihangosítót nem adnám fel, ezért nem szeretnék a fejegységhez nyúlni. Aux in-t vagy Bt.-t kellene varázsolni a cd-váltó csatira. Yatourt ajánlották, de nem ismerem. Van valakinek tapasztalata vele? Mondjuk csak mp3-at tud, és minden zeném flac formátumban van. A kártyakezelésről is több dolgot olvastam. Van, aki szerint 8gb a felső limit, ami nekem kevés. Van aki szerint 32, ami több, mint elég. Az igazi valami jó minőségű Bt. vevő lenne, de ebay-en is csak kihangosítók vannak. Bármilyen ötletet szívesen veszek!
-
simi811118
aktív tag
válasz
istvan170 #48091 üzenetére
Szia. Ovál subot itthon eladót kb egyet láttam, cadence volt ha jól emlékszem. Legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha nem a teljes spektrumban használod az oválokat, magyarán bekapcsolod rá a lpf szűrőt. Akár a fejen akár az erőn.
Második megoldás többféle is lehet, mind plusz pénzzel jár. Pl új oválok amiket jobban lehet terhelni, plusz ha tudnál nekik egy zárt (vagy inkább reflex) doboz csinálni, az volna a legjobb.
Vagy ahogy többen is írták, huszas mélyeket faragni helyettük.
Harmadik megoldás, és én ezt csinálnám, hogy oválokat eladni, helyükre húzni egy kis posztót hogy ne látszódjon a helyük, az első ajtókat kiszigetelni hanno protecto pf830 - al, és egy izmosabb első szettet tenni be, hidalva rá a négycsatornás erősítőt. -
PiciPeti
őstag
válasz
istvan170 #48086 üzenetére
Régebben gyártottak direkt "subnak" oválokat. Azok lemennek ~40-50Hz-ig, ha nem engeded 80Hz fölé, akár még jó is lehet. Mindenesetre jobb mint a jelen helyzet.
Ha nem valami nagyon tesco-s a mostani oválod, megérheti megpróbálni lekötni a közép/magas "utat", és csak a nagy felületű membránt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest