- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
Nem igazán.
De 8k-ért nincs más.
Milyen erősítővel fogod az első szettet hajtani? És milyen szett lesz?
Fej mellett döntöttél már?
Ha nem, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy olcsóbb aktív fejet venni, nem kell egyből RSII meg 9835R, főleg nem somogyis erősítőhöz. Elég lenne egy 9853R vagy egy sima P88RS. A különbözetet meg rákölteni az erősítőkre. Garantáltan jobb lesz az eredmény. -
orbano
félisten
hát én aztat nem tom. én végül csak az element szettet vettem meg. de 10kor lementem mekibe, és most értem vissza
Kérdés a többiekhez: az normális, hogy egy bejáratós hangszóró egy bizonyos freki környékén iszonyatosan kiemel? Az s, cs, t-ty hangok brutálisan erősek, mint egy sokol rádióban, illetve nagyon kiemeli azt a hangot, ami a fémhúros gitárokon keletkezik, amikor ujjbeggyel nekicsapják a húrt a bundnak.
-
G.Zs.
senior tag
Ez egy örök kérdés. Saját vélemény:
Ami a Pioneer mellett szól:
- ebből tudsz zsír újat venni garival
- szerintem élethűbb énekhangok, mint az Alpine esetén
- minden egyes hangszóróra külön lehetőség a hangerő, vágási frekvencia, vágási meredekség, fázisfordítás állítására, Alpine esetén csak hangszórópáronként tudod, ill. a fázisfordítást csak a nyomóra
-szebb, mint az AlpineAmi az Alpine mellett szól:
- erőteljesebb mélyhangok, mint a Pio-nál
- a Pioneer-on nem tudsz menteni saját sémákat, így beállításnál nincs viszonyítási alapod az előző állapothoz képest, az Alpine 6 különböző beállítást tud tárolni mind a vágási frekvenciákra, mind az időkorrekcióra. Egy gombnyomás és egyből hallod a különbséget. Így sokkal könnyebb eldönteni, melyik volt a helyes beállítás.Nem könnyű döntés egy ekkora beruházás esetén.
Én még a 9887-et is számításba venném. Annyival tud többet a 9835-nél, hogy ott külön tudsz minden hangszóróra hangerőt állítani. A hangját sajna még nem hallottam.Nekem 9835 van. Elégedett vagyok vele.
-
Side_
aktív tag
-
Side_
aktív tag
Ezeket pont nemismerem - nyilván régebbi széria lehet mind2. (Hacsak nem elírás a 60.4 - mert ha 50.4, akkor ar mostani.)
A CS a belépőszint, a power pedig a 2. a lisán a 4-ből.
Sorrend (legjobbtól-visszafelé): GTI, POWER, GTO, CS
Ha mind2 régebbi, akkor a p lehet a jobb. Ha csak a power régebbi, akkoris lehet, hogy ő a jobb.
De mégegyszer mondom, h eezket sajnos nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest