- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
-
kacsa7
őstag
Ezeknél a stílusoknál ha Alpine fej van, akkor a Steg erősítő pl. lehet még szerencsés párosítás is. Az Alpine-ra jellemző, hogy a magas tartomány szétesős és tolakodó, ami az említett stílusoknál jön elő a legjobban. A Steg-ek viszont felül elég jól teljesítenek és van bennük elég damping is, hogy jó is lehessen a végeredmény. Ráadásul az a Steg még jó erős is, így azzal tuti nincs gond, hogy kevés lenne.
Bi-amp, amikor olyan a hangváltó, hogy lehet külön csatornáról hajtani a hangszórókat. A Kicx 6020 Pro váltója ilyen. Ilyenkor 4 erősítő csatorna kell a 4 hangszórónak.
Amit Te mondasz, az az aktív hajtás, amikor hangváltó nélkül, a fejegység vagy DSP beépített elektronikus hangváltójával vannak vágva a hangszórók. A fejed ezt is tudja, így mindkettő út járható, ha van 4 erősítő csatorna. Egyébként az a Kicx váltó szerintem nincs rosszul eltalálva, bi-ampban is egész jópofa dolgokat lehet vele művelni. -
kacsa7
őstag
Milyen zenei stílus a fő irány?
Soundstream Reference, Audio System Twister széria, Alpine 35-ös szériás erősítőkkel próbáltam. Egyikkel sem volt rossz, de mindegyik a saját karakterére formálta. Mind 100W RMS felett mozgott. A Soundstreammel nagyon jót alakított, de az kb. beszerezhetetlen kategória. Twisterből most is van fent jófogáson F2-280, ami csatinként 145W-ot tud, az már pl elég lehet.
Bi-ampolható a hangváltója, így 4 csatis erősítővel is rá lehet próbálni, akkor pl opeter fórumtárs árult egy Steg AQ75.4x-et, az lehet elvinné bi-ampolva. -
kacsa7
őstag
Csak akkor gondolkozz benne, ha vagy van 2x90-100 minőségi wattod, vagy csatinként 150-200W-os kevésbé komoly erősítőd, különben nem lesz megfelelő kontroll és szarul fog szólni. A végtelenségig lehet kb. terhelni, de kell neki elég sok kakaó, hogy jól is szóljon. Egyébként összességében én szerettem pl. A mélyközép szerintem zseniálisan eltalált és a váltó is komoly darab abban az árkategóriában.
-
Peti66
senior tag
Én+ speciel a Berga aksikat.De,kinek mi jön be
Te, a múltkor nem véletlen Mpx 4500-öst emlegettélnem az Mpx 2500-típust
Ez a felállás több sebből vérzik
1. nem elég,hogy egy definiálhatatlan(meghatározhatatlan) torz hangkép jön létre,de a JBL refi a hátsó
hsz-ókat ki fogja nyírni...
2. gondolom a fejről hajtod az első ill. hátsó hsz.-kat.miért nem 4 csatos-ban gondolkodsz továbbra is -
orbano
félisten
-
zolikaDB
veterán
uDimension Element, Morel, Hollywood, AS... Plusz amit én hallottam róla: kell neki kakaó rendesen (CS fórum). Tudom, ez semmire nem elég duma, a Kicx-nek is kell az erő, de kiegyeztünk a fiúkkal, h a HXA45 nagyon is meg fog felelni nekik.
Nevemsincs: "annyiért van szebb, jobb is"
simi81: "Azért "beleugrás" előtt . . . ugye tudod, hogy milyen beépítési mélysége van?"
"Hát nem tudom, az Astrában mennyi hely van; egyszer láttam ilyet beépítve - az a kiemelő nem semmi - meg autó seÉs ott egy VRX végén virított"
garden: "Szettek közül szintén nem ajánlom az olympic goldot, mert vagy 8 cm-es a beépítési mélysége, és ha ez nem is gond, akkor a műanyag fóliás magasai kikergetnek a világból. "
"Nem vagyok ennek a mac szettnek a híve, asszem elég bántó titán (vagy műanyag) magasai vannak. MacAudionál a Protector - Absolute - Maximus jó választás. " -
gabber01
addikt
-
g0n21
senior tag
JVC-m egyszer volt, egy Exad-AVX2. Senkinek nem kívánom, főleg nem Alpne IVA után... Én akkor elhatároztam, hogy JVC,JVJ, panasonic, clatronic, seltronic, stb soha... (De sony sem)...
De ha jól emlékszem nemrég válaszolt erre a kérdésedre valaki, hogy Alpine, Kenwood, Pioneer, Blaupunkt, (meg talán sony) amit autóba gyártanak... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest