-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
Pékmester #54146 üzenetére
Nem probléma, ez a hiba itt nem áll már fent. Nem számoltam meg, de sokat. 50-nél biztosan többet - talán 125 volt a csúcs egy mappán belül. Egyedül az a furcsa, hogy felmásolási sorrendben játszik le, nem név szerint. De erre az egyik fórumtárs kitűnő megoldást javasolt fat sorter néven.
Ez a 730-as idei modell, kb. március/áprilisban jelent meg. A régieket nem ismerem, de ennek az elődjét néztem (720) és ahhoz képest is teljesen más. Ez számomra biztató...
-
Lite
őstag
válasz
Pékmester #54140 üzenetére
Pioneer FH-X 730BT. Ég és föld, ha a szolgáltatásokat nézem. Ez bőven megéri az árát, a Keni meg 3x annyiba kerül, mint amennyit ér (tök alap cucc, csak 2 din-es, ennyi). Eddig JVC/Kenwood párti voltam, de ez a Pio bejön, mivel az egyetlen olyan megoldás a piacon, ami 5 számjegyű árért ad 3 utas aktív crossover-t, időkorrekciót (eddig az Alpine 296 is versenyben van) és visz minden formátumot (itt vérzett el az Alpine), illetve az egyetlen olyan fej - tudomásom szerint - ami viszi a 96 KHz / 24 bit formátumú felvételeket, flac-ben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest